Oscar Solnørdal har signert en kontrakt med Aalesund, som strekker seg ut 2023-sesongen. Det skriver klubben i en pressemelding.
– Oscar er en veldig spennende ung, lokal spiller. Han er godt skolert, seriøs og har gode basisferdigheter. Oscar kan spille i flere posisjoner, men har spilt mest indreløper i 4-3-3. Vi har gode referanser på ham, sier Aalesund-trener Lars Arne Nilsen, som kan fortelle at Rosenborg ville signere avtale med unggutten, men at han ønsker å gå en annen vei enn via RBK-systemet.
Eliteserien
Returnerer til Vålerenga: – Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves
7 TIMER SIDEN
Forrige sesong spilte Solnørdal elleve kamper for Rosenborg 2 i PostNord-ligaen, men fra høsten av trente han fast sammen med A-laget.
– Jeg tok steg i Rosenborg fjor, og jeg vil gjøre det samme i år. Nå er det ett steg opp fra PostNord-ligaen, men jeg tror OBOS-ligaen vil passe meg bra. Jeg ønsker å bidra i et spennende AaFK-lag som skal jakte opprykk til Eliteserien. Jeg gleder meg veldig, forteller Oscar, som for øvrig er lillebroren til tidligere AaFK-spiler Emil Solnørdal.
Midtbanespilleren kom til Aalesund i 11-12-årsalderen, før han gikk til Herd som guttespiller. Det tok ikke lang tid før Rosenborg fikk øynene opp for midtbanetalentet som 15-åring. Denne vinteren har 18-åringen trent med Aalesund. Det har resultert i kontrakt med klubben.
Sett denne?

– Enten er de stokk dumme på Lerkendal og geniale i Bodø, eller motsatt

Eliteserien
Bekrefter enighet: Mot norsk overgangsrekord for Glimt
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Ble hyllet etter drømmedebut: – Jeg trives best under press
10 TIMER SIDEN