Populære sporter
All sport
Vis alt

Ute resten av sesongen – flere Molde-spillere usikre før RBK-kampen

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 12/12/2020 klokken 20:55 GMT+1

Romsdals Budstikke melder lørdag kveld at Eirik Hestad må stå over de tre siste seriekampene grunnet en strekkskade han pådro seg mot Rapid Wien.

Eirik Hestad

Foto: NTB

De aller fleste Eliteserie-klubbene har kjent på det svært tette kampprogrammet denne høsten. De siste ukene har det også blitt mer og mer komprimert, og spesielt for Molde har kampene kommet meget tett etter hverandre. Ikke bare kjemper moldenserne om medalje i Eliteserien, de har også måttet gjennomføre et tøft gruppespill i Europa League.
Denne uken spiller Molde tre bortekamper på seks dager, inkludert oppgjøret mot Rapid Wien sist torsdag.
Til tross for avansement i Europas nest gjeveste fotballturnering, tærer det tette kampprogrammet på Erling Moes mannskap. Under kampen mot Rapid Wien pådro Eirik Hestad seg en strekkskade, og er nå ute resten av sesongen. Det melder Romsdals Budstikke.

Mister sesonginnspurten

Det betyr at 25-åringen går glipp av bortekampen mot Rosenborg førstkommende søndag, midtukekampen mot Odd og sesongavslutningen på Aker stadion mot Sarpsborg 08.
Midtbanespilleren ser derimot lyst på situasjonen.
– Jeg har fått en strekk. Det er selvsagt kjedelig å ikke få spilt fotball, spesielt på Lerkendal. Men alt i alt så finnes det verre timing. Ting er avgjort og jobben er gjort, skriver Hestad i en SMS til Rbnett.
Eirik Hestad står med 23 Eliteserie-kamper denne sesongen. Moldenseren står også bokført med fire scoringer og fire målgivende pasninger.

Slitasjeproblemer

Eirik Hestad er ikke den eneste i Molde-troppen som sliter litt med kroppen.
Erling Moe ser ut til å måtte løse en aldri så liten forsvarskabal før møtet med Rosenborg søndag kveld – et oppgjør som kan bli svært avgjørende i medaljekampen.
– Vi har litt utfordringer med tanke på hvor mye Bjørnbak og Gregersen kan bidra. Vi får se hvordan vi løser det. Det er litt slitasjeproblemer som gjør det litt komplisert. Brynhildsen fikk seg også en kakk i hodet i Wien, så vi må se an på søndag før vi kan konkludere med noen av dem, sier Moe videre til RBnett.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame