Populære sporter
All sport
Vis alt

Tvillingbror Ceïde signerte proffkontrakt med Rosenborg

Carl Henning Biørnstad

Publisert 15/09/2020 klokken 13:38 GMT+2

Mikkel Konradsen Ceïde (19) signerte tirsdag en proffkontrakt med Rosenborg. Unggutten er 50 minutter eldre enn tvillingbror, og RBK-kantspiller, Emil Konradsen Ceïde.

Mikael Dorsin og Mikkel Konradsen Ceïde

Foto: Eurosport

Foto: rbk.no
Mikkel og Emil Konradsen Ceïde kom sammen til fra Finnsnes til Rosenborg sommeren 2017, og har spilt sammen på G16- og G19-laget til de svarte og hvite trønderne – fram til Emil tok steget opp til a-laget i 2019.
Nå er det også Mikkel sin tur til å ta turen opp til det øverste nivået i Rosenborg. Tirsdag signerte 19-åringen proffkontrakt med RBK, og følger altså i fotsporene til sin 50 minutter eldre tvillingbror.
Ceïde spiller midtstopper, og har gjort sine saker svært bra for andrelaget i 2. divisjon. Unggutten har også hospitert jevnlig med a-laget denne sesongen.
– Det er veldig stas, rett og slett veldig gøy å få signert. Siden jeg kom hit var dette et mål jeg satt meg. Nå handler det om å jobbe hardt videre for å ta nye steg, Mikkel Konradsen Ceïde til klubbens hjemmeside.
Midtstopperen har signert en avtale med trønderne ut 2022-sesongen.
– Nå handler det om å vise meg tilliten verdig. Det har vært gøy å få muligheten til å trene med A-laget, da føler du at treneren har tro på deg. Der går det fortere og jeg får testet meg. Målet fremover er å prestere godt over tid og kommet med som et fast medlem av A-laget, fortsetter han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame