Lillestrøm hentet unggutten på lån fra Florø tidligere i høst. Nå har klubben valgt å benytte seg av opsjonen til å hente 20-åringen permanent.
Det varsler klubben på egne hjemmesider.
Eliteserien
Linkes til storklubb for kjempesum – kan dryppe på norske klubber
19/10/2021 PÅ 15:19
Braut Brunes har signert en treårskontrakt med klubben.
– Det var godt endelig å få signert. Jeg sa jo da jeg kom hit på lån at målet var å rykke opp og signere kontrakt med Lillestrøm. Begge delene gikk i boks. Helt perfekt, sier Braut Brunes til lsk.no.
For få dager siden signerte LSK Vetle Dragsnes fra Mjøndalen.
– Vi er svært fornøyd med at Jonatan blir LSK-spiller de neste tre årene. Han er en spennende spiss med mange kvaliteter som skal få tid og muligheter til å utvikle seg best mulig i årene som kommer, sier sportssjef Simon Mesfin.
Lillestrøm har også Thomas Lehne Olsen og Björn Bergmann Sigurdarson på spissplass.
– Jeg skal konkurrere med to av de kanskje beste spissene i Eliteserien, så det blir beintøft. Men jeg signerer fordi jeg har tro på at jeg skal få utviklet meg godt, vise meg fram - og ta opp kampen. Det skal bli perfekt med en hel pre-season. Jeg bare gleder meg til å komme i gang igjen, sier han.
Nevnte Sigurdarson har også fornyet kontrakten sin med LSK. Han blir værende i Lillestrøm ut 2021-sesongen, melder klubben.
– Vi er enige om en avtale for 2021, og det er selvsagt svært gledelig. Selv om Björn har vært uheldig og pådratt seg et par skader de siste månedene, så har han fått flere lukrative tilbud fra andre klubber. Men han ønsker å bidra for LSK, og ingenting er bedre enn det. Vi vet alle hvilken skyhøy kapasitet han har, sier Mesfin.
Eliteserien
Sportssjefen freder Vegard Hansen: – Nå skal vi stå sammen
18/10/2021 PÅ 20:03
Eliteserien
Bernt oppsummerer: VAR-støtte, hipstere, Holm-magi og utpsyking
18/10/2021 PÅ 16:55