Populære sporter
All sport
Vis alt

Tidligere RBK-sjef bekrefter Haaland-prøvespill: – Ikke noe vi vurderte

Carl Henning Biørnstad

Publisert 30/06/2023 klokken 09:43 GMT+2

Tidligere sportssjef i Rosenborg Stig Inge Bjørnebye avslører at trønderne hadde Erling Braut Haaland inne på prøvespill like før spissen signerte for Molde.

Stig Inge Bjørnebye og Erling Braut Haaland. (Foto: NTB/Getty).

Foto: NTB

– Molde snappet han opp foran nesen vår. Han var ikke en spiller vi vurderte på det tidspunktet, så kudos til Molde for å gjøre nettopp det.
Det sier den nåværende AGF-sportssjefen til nettstedet tribalfootball.com.
Nidaros skrev om saken først i Norge.
Bjørnebye skal ha kommet med avsløringen etter samtaler med Ståle Solbakken, som også i sin tid avslo den nåværende Manchester City-stjernen i FC København.
– Noen ganger treffer man midt i blinken, andre ganger bommer man. Det å speide på unge spillere er noe av det vanskeligste man gjør i en fotballklubb. Det er temmelig uforutsigbart, fortsetter han til nettstedet.
Erling Braut Haaland var på dette tidspunktet 15 år gammel og spilte for Bryne. Ole Gunnar Solskjær og Molde ble neste stoppested for Jærbuen, og resten er historie.
Sesongen 2022/2023 har vært en eneste stor drøm for Haaland, som fyller 23 år om drøye tre uker. Han har vunnet trippelen med Manchester City, samt blitt toppscorer i både Premier League og Champions League.
Nordmannen ble også kåret til årets spiller i Premier League.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame