• Mandag kveld klokken 20 kan du se storkampen Rosenborg - Molde på Eurosport Norge og discovery+. Sikre deg tilgang her!
Odd - Sarpsborg 08 1-1
Jonathan Lindseth startet fotballkarrieren i Urædd, før han i 2013 gikk videre til naboklubben Pors Grenland. Etter et halvt år i Pors, meldte Lindseth overgang til flaggskip – og storebror – Odds Ballklubb. Etter drøye to år i Odd, var Lindseth først en tur innom Mjøndalen, før ferden gikk videre til Sarpsborg 08.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
15 TIMER SIDEN
Mandag var Jonathan Lindseth tilbake på arenaen han fikk prøve seg på for godt over fem år siden. Besøket var 25-åringens tredje besøk på Skagerak arena som Sarpsborg-spiller i Eliteserien, men den offensive lysluggen har aldri scoret mål i den blåhvite drakte i Skien – før den statistikken sprakk mandag.

Se høydepunktene: Jørgensen scoret sitt første Eliteserie-mål – reddet ett poeng

På akrobatisk vis fikk Lindseth først kontroll på et innlegg fra Ole Jørgen Halvorsen, før han på enda mer akrobatisk vis fikk avsluttet med ryggen mot mål. Ballen landet perfekt i nettet bak Anders Kristiansen.
– Det der er elegant av Lindseth. Rett og slett en flott scoring, konstaterte Discoverys fotballekspert Bengt Eriksen da reprisen av scoringen rullet over skjermene.
Se 1-0-målet her. Saken fortsetter under videoen.

Scoret mot gamleklubben på akrobatisk vis

Jørgensen reddet Odd-dagen

Sarpsborg 08 hadde ikke vunnet en bortekamp siden de slo Aalesund 1-0 i september, og de tilreisende fra Solbyen jobbet svært hardt for å holde tritt gjennom den andre omgangen. Odd fikk låne mer ball da det gjenstod tjue minutter, og sisteskanse Anders Kristiansen fikk virkelig vist seg fram i buret til Sarpsborg 08.
Forsøk fra både Mushaga Bakenga og Tobias Lauritsen ble reddet av en god Kristiansen.
Men det var en 18-åring som tilslutt skulle klare å overliste sisteskansen. I det 92. minutt stormet Filip Jørgensen inn 1-1, og reddet dermed stumpene av det som lenge så ut til å bli en tung start på hjemmebane for Odd. Ikke bare var scoringen viktig for Odd, men det var også Filip Jørgensens første mål for Odd i Eliteserien.
– Det var veldig deilig, og utrolig gøy, sa en tydelig glad Jørgensen til Discovery etter kampslutt.
Også Odd-trener Jan Frode Nornes kunne smile etter de to omgangene i Skien, og smilte nok ekstra bredt over ungguttens matchvinnerscoring.
– Hans første Eliteserie-mål, så det var fantastisk moro, understreket Nornes.
Se intervju med Filip Jørgensen her.

Scoret sitt første Eliteserie-mål: – Veldig gøy

Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
21 TIMER SIDEN
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
EN DAG SIDEN