Populære sporter
All sport
Vis alt

Stopperhelten vender tilbake

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 31/08/2022 klokken 12:18 GMT+2

Dagen etter at Bodø/Glimt hentet Patrick Berg tilbake til Aspmyra, vender nå en annen tidligere Glimt-helt snuten nordover. Marius Lode er klar for comeback i helggult.

Marius Lode (t.h).

Foto: NTB

Saken oppdateres!
Det bekrefter klubben på Twitter.
Marius Lode er en av de som har vært med på hele reisen til Bodø/Glimt, fra en kamp om opprykk fra OBOS-ligaen til seriegull og Europa-spill på under fem år. Nå har han signert en kontrakt med klubben ut 2025 i tillegg til opsjon på ett ekstra år.
– Vi får igjen to vanvittig gode spillere, men også to utrolig bra personer. Kulturbærere begge to, sier styreleder i Bodø/Glimt Inge Henning Andersen til Avisa Nordland om Patrick Berg og Marius Lode.
Rogalendingens kontrakt med Bodø/Glimt løp ut ved årsskiftet i 2021, og etter to uker som bosmanspiller endte Lode til slutt med å signere for den tyske klubben Schalke 04. Det siste året i Tyskland har derimot ikke gått på skinner for stopperen, for etter kun to kamper fra start i 2. Bundesliga, endte partene med å terminere kontrakten tidligere denne måneden.
Lode har vært en interessant mann for mange klubber dette vinduet, der blant annet Viking bekreftet overfor Discovery at de var i dialog med mannen fra Jæren.
– Han er en interessant mann for Viking og vi har vært i dialog med teamet hans, bekreftet Vikings sportssjef Erik Nevland til Discovery kort tid etter at han ble fristilt fra kontrakten i Tyskland.
Nå har Marius Lode altså bestemt seg for å returnere til Bodø/Glimt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame