Populære sporter
All sport
Vis alt

Skadesmell for Aafk – Gretarsson ute med hjernerystelse

Helene Fineide

Oppdatert 29/06/2020 klokken 20:36 GMT+2

Forsvarsspilleren er ute minst en uke, og føyer seg i rekken av flere Aalesund-spiller som så preget ut av det tette kampprogrammet.

Aalesunds Daniel Leo Gretarsson får medisinsk hjelp under eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Aalesund på Marienlyst Stadion

Foto: Scanpix

Daníel Leó Grétarsson pådro seg en hjernerystelse, og måtte gå av banen i søndagens kamp mot Strømsgodset etter å ha blitt truffet i hodet av et skudd fra Lars-Jørgen Salvesen.
Dette meldte Sunnmørsposten tidligere i dag.
– Det er vanskelig å si hvor lenge han er ute, men det går bedre enn forventet, sier rehabcoach i Aafk Mads Christensen til Eurosport.
– Vi må bare ta den tiden det tar, det jeg kan si er at han hvertfall ikke er klar til onsdag. Det blir for tidlig.

Christensen betrygger

I søndagens 1-1-kamp måtte Daan Klinkenberg gå av etter 45 minutter, og Shaquille Sno måtte gi seg med det som så ut som krampe i andre omgang.
Christensen betrygger Aalesund-supporterne, og forteller at både Klinkenberg og Sno forventes klare til onsdagens kamp mot Mjøndalen.
– Klinkenberg skal være klar til onsdag, og så jobber vi med å få Sno klar. Forhåpentligvis er også han med i onsdagens tropp, sier Christensen.

– Det koster

Etter kampen mot Strømsgodset var det en noe mer bekymret Lars Bohinen som snakket med pressen, og uttrykte at det tette kampprogrammet begynte å tære på troppen.
– Sånn som det ser ut nå, så er vi helt innpå beinet, sa Bohinen til Eurosport søndag.
– Vi har tre spillere som faller fra i dag, og som vi sannsynligvis ikke har med oss i neste kamp. Så det koster.
Aalesund står fremdeles uten seier i Eliteserien med to poeng på fire kamper. De oransjekledde ligger på 14.-plass før de møter Mjøndalen onsdag.
picture

Bohinen etter poengdelingen: – Vi er nede i ni mann

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame