• Se HamKam - Vålerenga søndag fra klokken 19:30 på discovery+ og MAX
Børven er tilbake i Vålerenga, der han var fra 2012 til 2013 og noterte seg for 18 mål på 43 kamper.
Siden den gang har han vært i Twente, Brann, Odd og Rosenborg, samt tyrkiske Ankaragücü og Gaziantep.
Eliteserien
Det islandske «godstoget» på plass i Trondheim – bekrefter medisinsk test
4 TIMER SIDEN
Discovery fikk fredag opplyst om at spissen returnerer til Vålerenga, og litt senere samme dag bekreftet VIF signeringen.
– Det kjennes godt å være på plass. Jeg trivdes i Vålerenga for ti år siden, og føler meg trygg på at jeg skal trives her denne gangen også. Jeg kommer først og fremst hit for å bidra med mål som spiss. I tillegg så jeg at jeg ble omtalt som en veteran, så da kan jeg kanskje hjelpe de yngre litt og vise dem hva som skal til. Skape litt kultur, rett og slett, sier han til Vålerenga.
Avtalen strekker seg ut 2024.
– Torgeir var den første spissen vi prøvde oss på. Den gangen kom vi ikke i mål med den tyrkiske klubben, men det er som ordtaket sier: Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Torgeir er som skapt for vår måte å spille fotball på, og er en type som kler Enga, meddeler en fornøyd sportssjef, Joacim Jonsson.
Discovery sitter på opplysninger om at det er snakk om en totalpakke på 4-5 millioner kroner som VIF betaler for Børven, som siden i fjor vært under kontrakt med tyrkiske Gaziantep.
Vålerenga er i medvind om dagen og sikret seg sist uke landslagsstopper Stefan Strandberg. VIF har vunnet fem strake kamper i Eliteserien.
Eliteserien
Se høydepunktene fra målkalaset
I GÅR KLOKKEN 20:33
Eliteserien
Odd med uavgjort borte mot Haugesund – dette skjedde i kampen
02/10/2022 KLOKKEN 17:41