Det melder Rosenborg på sin hjemmeside lørdag morgen.
Den nye kontrakten gjør Edvard Tagseth til Rosenborg-spiller ut 2024.
Eliteserien
Kandidat årets mål: Thomas Lehne Olsen
9 TIMER SIDEN
– Jeg er glad for at Rosenborg ønsket å signere en ny kontrakt. Det gir meg en bra følelse og er en bekreftelse på at jeg har gjort noe bra siden jeg kom hit, sier Tagseth til klubbens hjemmeside.
Tagseth skrev under for Liverpool som 14-åring, og flyttet over to år senere. I fjor sommer takket han nei til å fortsette i den engelske storklubben og ble presentert som RBK-spiller under Champions League-kvalifiseringskampen mot Maribor.
19-åringen har spilt 19 kamper for Rosenborg siden han kom til klubben. Sportslig leder Micke Dorsin er klar på at Tagseth har gjort seg fortjent til den nye avtalen.
– Edvard fortjener en ny kontrakt. Han har karater, "attityd", alltid et smil om munnen og er en fighter, sier han til rbk.no.
Fredag ble det også klart at Mikael Tørset Johnsen lånes ut til Feyenoord sitt U21-lag hvor tidligere Rosenborg-sjef og akademitrener Rini Coolen øverste leder per dags dato.
Rosenborg ligger på fjerdeplass i Eliteserien etter halvveis spilt serie. Søndag tar de imot Stabæk klokken 18.00. Kampen kan du se på Dplay og Eurosport Pluss 1.
Fikk du med deg denne?

Fikk muligheten i drømmerollen: – Det var ikke lett

Eliteserien
Dette er årets mål i Eliteserien og OBOS-ligaen
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
En av ekspertene vraker Ohi på sitt «Årets lag»: – Kan nesten trekke lodd
11 TIMER SIDEN