– Han er jo et lite helvete å møte med farten og fysikken sin. Under oppholdet sist tok han store steg det siste året etter en litt trøblete start. Får vi det beste ut av Rashad, blir det mye moro på Stadion de kommende to sesongene, sier sportssjef Thomas Berntsen.
Det er i en meldig på klubbens nettsider lørdag at overgangen bekreftes.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
14/08/2022 KLOKKEN 18:45
For to år siden ble han solgt til tyrkiske Erzumuspor. Nå har han skrevet en toårsavtale med de blåhvite.
– Helt ærlig, så ville jeg ikke flytte i 2019. Jeg hadde endelig slått meg inn på laget og følte det virkelig var noe på gang, men med totalpakka fra Tyrkia for både meg og Sarpsborg 08, ble det til slutt veldig vanskelig å si nei. Siden den dagen har jeg egentlig bare hatt veldig lyst til å komme tilbake og nå står jeg her igjen. Jeg er så lykkelig, sier han til klubbens nettsider.
27-åringen brøt nylig avtalen med gamleklubben av personlige årsaker. Ifølge klubben har flere vist interesse for å signere ham, men franskmannen sier han ønsket seg tilbake til Sarpbsorg nå.
Han mener han har fått mer erfaring og har utviklet seg, men at han er den sammen spilleren med mye fart og kraft.
– Det er som Rashad sier; han hadde det utrolig godt sist han var hos oss. Det var et salg som på mange måter var litt spesielt, men det bidro veldig godt både for ham og for oss. Nå er vi veldig glad for å ha Rashad tilbake i byen. Da vi forsto det var på vei mot slutten i Tyrkia, sto vi klare, sier Berntsen.
Så du denne?

Bak lukkede dører i en norsk toppklubb: Slik er en dag som sportssjef

Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
14/08/2022 KLOKKEN 18:44
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
13/08/2022 KLOKKEN 16:33