– Det er såpass konkret foreløpig at Emil får lov til å sjekke opp og prate med klubben, og se om det kan være noe for ham. Hvis det er det, skal vi se om vi kan få til en løsning, sier Stabæk-sportssjef Torgeir Bjarmann til Eurosport.
Han vil ikke kommentere hvilken klubb det dreier seg om, men Eurosport kjenner til at det dreier seg om russiske CSKA Moskva, slik VG var først ute med å omtale torsdag, da de meldte nyheten.
Eliteserien
VIF-spilleren nærmer seg retur – roser lagkameratens «vikarjobb»
17 TIMER SIDEN
Ifølge avisen har de lagt inn et bud på et tosifret antall millioner.
Nå er det altså i all hovedsak opp til 21-åringen selv å avgjøre om Russland og Moskva-klubben er et ønsket steg for ham i karrieren.
– Vi er ikke så veldig langt unna. Hvis det er en klubb Emil kan tenke seg å spille for, skal vi se om vi kan komme til en løsning. Vi er ikke der ennå, men vi kan komme dit. Kanskje. Her er ingenting sikkert før ting er signert, slik det ofte er i denne bransjen, sier Bjarmann.
Han påpeker at det mange ganger før har skjedd at ting har falt i siste sekund, eller at det oppstår uenigheter rundt detaljer man allerede trodde man var enige om.
– Det er jo tre parter her, i kjøpende klubb, selgende klubb og spiller. Og spiller har siste ordet. Men som sagt, vi er i dialog og det er konkret interesse, sier Bjarmann til Eurosport.
Bohinen selv ønsket ikke å kommentere saken overfor VG.
Bli bedre kjent med Stabæks nye assistenttrener:

Slik var skjebneduellen i bunnen – sett fra innsiden

Eliteserien
– Jeg har et ganske klart mål om å rekke derbyet mot Lillestrøm
17 TIMER SIDEN
Eliteserien
To forskjellige metoder: – Det kan vi bli litt straffet for
19 TIMER SIDEN