– Det er såpass konkret foreløpig at Emil får lov til å sjekke opp og prate med klubben, og se om det kan være noe for ham. Hvis det er det, skal vi se om vi kan få til en løsning, sier Stabæk-sportssjef Torgeir Bjarmann til Eurosport.
Han vil ikke kommentere hvilken klubb det dreier seg om, men Eurosport kjenner til at det dreier seg om russiske CSKA Moskva, slik VG var først ute med å omtale torsdag, da de meldte nyheten.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
Ifølge avisen har de lagt inn et bud på et tosifret antall millioner.
Nå er det altså i all hovedsak opp til 21-åringen selv å avgjøre om Russland og Moskva-klubben er et ønsket steg for ham i karrieren.
– Vi er ikke så veldig langt unna. Hvis det er en klubb Emil kan tenke seg å spille for, skal vi se om vi kan komme til en løsning. Vi er ikke der ennå, men vi kan komme dit. Kanskje. Her er ingenting sikkert før ting er signert, slik det ofte er i denne bransjen, sier Bjarmann.
Han påpeker at det mange ganger før har skjedd at ting har falt i siste sekund, eller at det oppstår uenigheter rundt detaljer man allerede trodde man var enige om.
– Det er jo tre parter her, i kjøpende klubb, selgende klubb og spiller. Og spiller har siste ordet. Men som sagt, vi er i dialog og det er konkret interesse, sier Bjarmann til Eurosport.
Bohinen selv ønsket ikke å kommentere saken overfor VG.
Bli bedre kjent med Stabæks nye assistenttrener:

Slik var skjebneduellen i bunnen – sett fra innsiden

Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51