Populære sporter
All sport
Vis alt

NFF gjør helomvending – Shala slipper karantene mot RBK

Oppdatert 29/06/2020 klokken 18:49 GMT+2

NFF har konkludert med at Shalas to gule fra Stabæk-kampen ikke står som tellende i oppsamlingen mot karantene, og VIF-spilleren slipper dermed suspensjon.

Herolind Shala mot Rosenborg

Foto: Scanpix

Eurosport kunne tidligere i dag melde at Herolind Shala likevel skulle suspenderes til oppgjøret borte mot Rosenborg.
Nå har NFF atter en gang snudd, og midtbanespilleren kan for andre uke på rad forbedrede seg på en kamp som han først fikk suspensjon for.
– Vi har nå tatt en ny vurdering av dette, og konkludert med at begge de to gule kortene strykes fra tellingen av gule kort mht. karantene. Shala står da registrert med to gule kort, fra kampene mot Sarpsborg 08 og Viking, og skal ikke sone karantene for gule kort før han evt. mottar ytterligere to gule kort denne sesongen, skriver Leder for juridisk seksjon i NFF Espen Aurberg til Eurosport.
VIF-spilleren sto tidligere fortsatt oppført med to gule kort etter den omdiskuterte kampen mot Stabæk i andre serierunde, og hadde dermed totalt fire gule på fire kamper.
Dette til tross for at midtbanespilleren i kjølevannet av kampen fikk suspensjonen opphevet, etter at Norges Fotballforbund bestemte seg for å likevel ikke ilegge VIF-spilleren karantene etter å ha sett på situasjonen som førte til det andre gule.
– Jeg synes det er veldig rart. Det var jo feil i utganspunktet, så det er synd. Det ødelegger for laget vårt nå, sa Shala til Eurosport tidligere i dag, før det ble kjent at NFF igjen hadde snudd.
picture

Rasende VIF-spiller krever karantene for dommeren: – Sånne dommere ødelegger norsk fotball

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame