Eurosport kunne tidligere i dag melde at Herolind Shala likevel skulle suspenderes til oppgjøret borte mot Rosenborg.
Nå har NFF atter en gang snudd, og midtbanespilleren kan for andre uke på rad forbedrede seg på en kamp som han først fikk suspensjon for.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
– Vi har nå tatt en ny vurdering av dette, og konkludert med at begge de to gule kortene strykes fra tellingen av gule kort mht. karantene. Shala står da registrert med to gule kort, fra kampene mot Sarpsborg 08 og Viking, og skal ikke sone karantene for gule kort før han evt. mottar ytterligere to gule kort denne sesongen, skriver Leder for juridisk seksjon i NFF Espen Aurberg til Eurosport.
VIF-spilleren sto tidligere fortsatt oppført med to gule kort etter den omdiskuterte kampen mot Stabæk i andre serierunde, og hadde dermed totalt fire gule på fire kamper.
Dette til tross for at midtbanespilleren i kjølevannet av kampen fikk suspensjonen opphevet, etter at Norges Fotballforbund bestemte seg for å likevel ikke ilegge VIF-spilleren karantene etter å ha sett på situasjonen som førte til det andre gule.
– Jeg synes det er veldig rart. Det var jo feil i utganspunktet, så det er synd. Det ødelegger for laget vårt nå, sa Shala til Eurosport tidligere i dag, før det ble kjent at NFF igjen hadde snudd.

Rasende VIF-spiller krever karantene for dommeren: – Sånne dommere ødelegger norsk fotball

Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53