Eurosport kunne tidligere i dag melde at Herolind Shala likevel skulle suspenderes til oppgjøret borte mot Rosenborg.
Nå har NFF atter en gang snudd, og midtbanespilleren kan for andre uke på rad forbedrede seg på en kamp som han først fikk suspensjon for.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Vi har nå tatt en ny vurdering av dette, og konkludert med at begge de to gule kortene strykes fra tellingen av gule kort mht. karantene. Shala står da registrert med to gule kort, fra kampene mot Sarpsborg 08 og Viking, og skal ikke sone karantene for gule kort før han evt. mottar ytterligere to gule kort denne sesongen, skriver Leder for juridisk seksjon i NFF Espen Aurberg til Eurosport.
VIF-spilleren sto tidligere fortsatt oppført med to gule kort etter den omdiskuterte kampen mot Stabæk i andre serierunde, og hadde dermed totalt fire gule på fire kamper.
Dette til tross for at midtbanespilleren i kjølevannet av kampen fikk suspensjonen opphevet, etter at Norges Fotballforbund bestemte seg for å likevel ikke ilegge VIF-spilleren karantene etter å ha sett på situasjonen som førte til det andre gule.
– Jeg synes det er veldig rart. Det var jo feil i utganspunktet, så det er synd. Det ødelegger for laget vårt nå, sa Shala til Eurosport tidligere i dag, før det ble kjent at NFF igjen hadde snudd.

Rasende VIF-spiller krever karantene for dommeren: – Sånne dommere ødelegger norsk fotball

Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09