«Torsdagens kamp mellom Kristiansund og Tromsø er utsatt på grunn av pilotstreiken i SAS. NFF kommer tilbake med ny kampdato», skriver forbundet i en pressemelding.
Det opplyses samtidig om at helgens runde i både Eliteserien og OBOS-ligaen etter planen skal spilles som normalt. Onsdagens oppgjør mellom Molde og Jerv på Aker stadion går også som normalt.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
14/08/2022 KLOKKEN 18:45
– Pilotstreiken er et scenario NFF har vært forberedt på. Vi har en tett dialog med våre klubber, og budskapet er det samme som under flyteknikerstreiken. Vårt felles mål er å gjennomføre så mange kamper som mulig. Vi har bedt våre klubber om å ha busser i beredskap ved behov. Dette kan likevel by på utfordringer for kamper med den lengste reiseavstanden, så vi kan selvsagt ikke utelukke at noen kamper må utsettes. Om og når det skjer, så vil vi informere om det på NFFs kanaler, sier konkurransedirektør i NFF Nils Fisketjønn i meldingen.
Det var full forvirring gjennom tirsdagen om hvorvidt Tromsø hadde skaffet seg billett med Norwegian fra Tromsø til Molde (laget skulle etter planen ta buss fra Molde til Kristiansund), for tirsdag morgen bekreftet Tromsø-styreleder Stig Bjørklund overfor Discovery at de hadde booket en enveisbillett.
Det ble derimot avkreftet at samfunnskontakt Tom Høgli noen timer senere.
– Vi jakter fortsatt på billetter og vi ser på muligheter, sa Høgli til Nordlys.
Onsdag, kort tid etter at NFF bekreftet utsettelsen, skriver Tromsø på egne nettsider at de fortsatt jobber med å få laget til Molde før søndagens bortekamp på Aker stadion.
Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
14/08/2022 KLOKKEN 18:44
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
13/08/2022 KLOKKEN 16:33