Det melder SA søndag.
De blåhvite har fått en skuffende start på sesongen og står som det eneste laget i Eliteserien uten poeng. Med flere endringer i spillertroppen ønsker nå S08 å hente en eller to spillere i løpet av sommeren.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
– Vi har fortsatt en veldig bra tropp, men det skal spilles 25 kamper på noen måneder og vi har mistet flere spillere. Vi har en målsetting om å hente en eller to spillere i løpet av sommeren , sier sportsjef Thomas Berntsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Vanskelig å hente spillere nå

Lørdag ble det bekreftet til Eurosport at Jørgen Horn er ute med langtidsskade etter kampen mot Brann, og må belage seg på flere månder på sidelinjen.
– Han har hatt mye skader de siste årene, som har holdt han lenge borte fra fotballen. Hver gang han er tilbake fra skade, så har det skjedd noe nytt. Jørgen har vært veldig uheldig, for det er bare smeller og ingen muskelskader. Vi har det veldig tungt akkurat nå, sa klubb-legen Chubaka Rubasha til Eurosport lørdag.
Med flere spillere ute ser nå sportssjef Berntsen på mulighetene for å hente inn nye fjes i sommer. Men da overgangsvinduet stengte 30. juni blir dette ikke en lett prosess.
– Det er en vanskelig øvelse for oss å hente nye spillere nå. Vi har kun lov til å hente spillere som hadde utgående kontrakter i sin forrige klubb senest 30. juni. Dette er spillere som det er lov å hente utenom overgangsvinduene, sier Berntsen til SA.

Midtbanespiller ferdig

Med skadeplagede Gaute Vetti og Mustafa Abdellaoue trolig ute, kan Sarpsborg 08 også bekrefte til at midtbanespilleren Mate Males er ferdig i klubben. Kroaten har etter en lang skadeperiode blitt hindret i å spille obligatorisk kamp for klubben.
– Vi har visst om at Mate muligens skulle reise hjem en liten stund, og der har vi allerede et par gode alternativer vi håper å komme i mål med. Vi er ikke like godt forberedt med tanke på å erstatte Jørgen Horn, men der er vi heller ikke like stresset. Vi har to lovende unge midtstoppere som ikke har fått spilletid ennå, fortsetter Berntsen til avisen.
Neste overgangsvindu er åpent fra 8. september til 5. oktober.
Søndag spiller Sarpsborg 08 mot Sandefjord på bortebane. Se kampen fra kl. 18.00 på Dplay.
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59