– I våre øyne er han en av de beste trenerne i Eliteserien, sier daglig leder Kjetil Thorsen.
Nyheten ble bekreftet på en pressekonferanse klubben holdt torsdag kveld.
Eliteserien
Hyller lagkompisens pasning: – Han valgte plutselig å bli David Beckham
9 TIMER SIDEN
Michelsen ble ansatt i 2014 og pilene har pekt oppover så godt som hele tiden.
– I de fire siste sesongene har vi kjempet om medalje til siste slutt. I åtte år har vi vist at vi som liten klubb kan konkurrere med de store i Norge, og har brutt mange barrierer. Christians navn nevnes stort sett hver gang en klubb i Skandinavia skal ansette en trener, og også derfor er vi ekstra stolte for å kunne forlenge eventyret med ham, sier Thorsen.
– Forlengelsen er uavengig av den interessen som alltid vil være rundt Christian. Dette er en stor nyhet for oss, for vi vet at Christian er attraktiv i Norden som fotballtrener, sier Wiik. sier sportlig leder Terje Wiik.
Han hadde opprinnelig to år igjen på den nåværende avtalen, men har altså forlenget den med fire nye.
– I kjent KBK-stil, og det mener jeg med hele mitt hjerte, er jeg utrolig ydmyk. Jeg hadde to år igjen, men å likevel få den tilliten med ytterligere to år, gleder meg. Jeg er sulten som bare juling, og har lyst til å nå nye mål. De barrierene vi kjemper for hele veien, er gulroten i KBK, sier Michelsen selv.
– Det som trigger meg mest denne gangen, er at nå begynner vi å forynge oss. Vi har hentet et par unge spillere i dette vinduet, og det gror godt i KBK nå.
Michelsen har i Eliteserien ledet laget til en syvendeplass, to sjetteplasser og to femteplasser.
I vinter var han koblet til den ledige jobben i Sarpsborg 08.
– Det jeg kan si er Michelsen har et stort blått hjerte. Jeg har ambisjoner og sier til gutta at de skal tørre å si at de skal bli best. Det som er sant, er at jeg var på ferie der nede. Det er artig å se at det er litt oppmerksomhet rundt det. Det trigger enda mer å se at det er stor interesse for det. Å være på ferie i Østfold og få meldinger om at du må komme hjem, sier Michelsen.
– Jeg kommenterer aldri rykter, men det jeg kan si, er at det er en KBK-trener som gleder seg sykt.
KBK serieåpner borte mot Aalesund 3. april.
Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
I GÅR PÅ 13:59
Eliteserien
Discovery erfarer: RBK-keeper presenteres for Bodø/Glimt mandag
I GÅR PÅ 11:25