Svenske Aftonbladet meldte at han er så godt som klar for Eliteserien.

Eliteserien
Offensivt Vålerenga: Derfor kan de bli de første som slår Glimt
FOR 12 TIMAR SIDAN

Litt senere får Eurosport bekreftet opplysningene. Han kommer til byen nå og må gjennom en koronatest, og så en ny test om 48 timer. Begge må være negative for at han skal bli klarert, og dermed rekker han neppe trene så mye med laget før helgens kamp mot Mjøndalen.

Sarpsborg har vært på spissjakt etter at de solgte Jørgen Strand Larsen til nederlandske Groningen.

Svensk-uruguayaneren Molins har flere opphold i Malmö bak seg, i tillegg til å ha vært innom klubber som Anderlecht, Real Betis og Panathinaikos. Han har også notert seg for seks A-landskamper og en scoring for Sverige.

– Det viser jo hvor de legger lista. Han er en Malmö FF-legende, men det er drepende konkurranse på topp der og vanskelig å slå seg inn. Det er nærmest landslagsklasse på dem han kjempet mot, sier Eurosports svenske ekspert, Joacim Jonsson.

Molins hadde i utgangspunktet kontrakt med den svenske klubben til 2021, men har siden midten av august vært klubbløs. Danske Vejle skal også ha vært svært sultne på å skaffe seg angriperens underskrift.

Ifølge Aftonbladet presenteres han onsdag eller torsdag, på en kontrakt ut sesongen.

– Normalt sett skal dette være en forsterkning, jeg kan ikke forstå noe annet. Men han har ikke spilt fotball på en stund, så han trenger fort litt tid på seg, mener Jonsson.

Eliteserien
MIFs mentale problem: – Noen spillere sliter litt
FOR 12 TIMAR SIDAN
Eliteserien
Den spesielle statistikken som bekymrer Mjøndalen: – Vi må skjerpe oss
FOR 12 TIMAR SIDAN