Populære sporter
All sport
Vis alt

Målløs etter å ha signert for FKH: – Det er nesten så jeg ikke tror det

Carl Henning Biørnstad

Publisert 11/11/2022 klokken 13:40 GMT+1

Det har vært en dårlig bevart hemmelighet på Haugalandet, men fredag sprakk omsider boblen: Claus Nyiukuri er klar for FK Haugesund.

Claus Nyiukuri er klar for FK Haugesund. (Foto: fkh.no)

Foto: Other Agency

  • Se Sandefjord - Haugesund søndag klokken 17:00 på discovery+
22-åringen har signert en fireårskontrakt med FKH.
– Det er nesten så jeg ikke tror det, men jeg er veldig glad for det. Det er litt vanskelig å beskrive følelsen siden det er noe jeg har jobbet veldig hardt for, men jeg ser veldig frem til å være med og bidra med det jeg kan. Det er jo dette jeg har drømt om – det å holde på med fotballen på fulltid, så at jeg får muligheten nå er selvsagt veldig bra, sier karmøybuen til sin nye klubb.
Claus Nyiukuri kommer fra naboklubben Vard Haugesund, og føyer seg dermed inn i rekken av spillere som har forflyttet seg fra Vard til FKH. I den nåværende stallen har både Alexander Søderlund og Thore Pedersen tatt samme steget.
Nyiukuri er midtstopper og beskrives som en kraftspiller med mye fysikk.
– Han tilfører oss både kraft og hurtighet i forsvarsrekken og har også tatt steg i andre faser av spillet de siste årene. Dette er områder som trenerteamet ser frem til å utvikle ytterligere. Denne signeringen viser nok en gang at lokale spillere med nivået inne får sjansen i FK Haugesund, sier sportslig leder Eirik Opedal til FKH.
Sett denne?
picture

Sjokkert over eget drømmetreff: – Gjør det hver dag på trening

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame