Jan Frode Nornes har fått sparken som Odd-trener, skriver TA.
Mannen fra Tønsberg tok over som hovedtrener i skiensklubben etter at Dag-Eilev Fagermo valgte å pakke sakene og flytte til Oslo. Før Nornes tok over som hovedtrener i mars 2020, har han vært assistent i klubben siden 2008.
Jan Frode Nornes fikk altså knappe to år som sjef for Odds Ballklubb.
Eliteserien
Kan ha Bjørkan-erstatteren på plass – tsjekker fikk Glimt-nei
12 TIMER SIDEN
Dermed må Odd ut på både hovedtrener-, sportssjef- og styreleder-jakt de neste ukene. Klubben har nemlig bekreftet at sportssjef Tore Andersen ikke blir med videre, mens det i desember ble klart at styreleder Trond Haukvik ikke fortsetter.
Discovery har prøvd å komme i kontakt med både sportssjef Tore Andersen og daglig leder Einar Håndlykken lørdag morgen, men de to har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.
Sistnevnte la derimot ut følgende tweet, noen timer etter at nyheten smalt i Skien.

Kontaktet advokat

Telemarksavisen har også vært i kontakt med «flere sentrale personer» i Odd lørdag morgen, men har heller ikke fått noe svar. Avisen har derimot vært i kontakt med en kilde tett på Nornes, som kan fortelle at treneren er i sjokk over beskjeden.
– Dette kom som et sjokk for Jan-Frode. Han er skuffet og forbannet over måten dette er håndtert på, sier den anonymiserte kilden til TA.
Ifølge skiensavisen var Nornes forespeilet en annen rolle i klubben da han fikk beskjeden om at han ikke fikk fortsette som hovedtrener, noe han hadde reagert sterkt på. Nornes bestrider oppsigelsen han har fått, og skal også ha kontaktet advokat.
Skienslaget har lagt bak seg en svak sesong i Eliteserien. Fra å holde stand i vårsesongen, dabbet Odd av utover høsten. Nornes' gutter endte til slutt på en skuffende 13. plass, og hadde helt fram til den nest siste runden en teoretisk mulighet til å ende på kvalik. Med 33 poeng berget derimot Odd Eliteserie-plassen.
Discovery kommer tilbake med mer utover lørdagen!
Eliteserien
Ulykkesfuglen Victor (21) kunne juble – får hardtslående beskjed av Knutsen
I GÅR PÅ 12:11
Eliteserien
Tidligere Premier League-keeper klar for Eliteserie-klubb
25/01/2022 PÅ 14:44