Populære sporter
All sport
Vis alt

TA: Jan Frode Nornes har fått sparken som Odd-trener

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 08/01/2022 klokken 15:26 GMT+1

Telemarksavisen melder lørdag morgen at Jan Frode Nornes er ferdig som hovedtrener i Odd.

Sportssjef i Odd Tore Andersen (t.v) sammen med hovedtrener Jan Frode Nornes.

Foto: NTB

Jan Frode Nornes har fått sparken som Odd-trener, skriver TA.
Mannen fra Tønsberg tok over som hovedtrener i skiensklubben etter at Dag-Eilev Fagermo valgte å pakke sakene og flytte til Oslo. Før Nornes tok over som hovedtrener i mars 2020, har han vært assistent i klubben siden 2008.
Jan Frode Nornes fikk altså knappe to år som sjef for Odds Ballklubb.
Dermed må Odd ut på både hovedtrener-, sportssjef- og styreleder-jakt de neste ukene. Klubben har nemlig bekreftet at sportssjef Tore Andersen ikke blir med videre, mens det i desember ble klart at styreleder Trond Haukvik ikke fortsetter.
Discovery har prøvd å komme i kontakt med både sportssjef Tore Andersen og daglig leder Einar Håndlykken lørdag morgen, men de to har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.
Sistnevnte la derimot ut følgende tweet, noen timer etter at nyheten smalt i Skien.

Kontaktet advokat

Telemarksavisen har også vært i kontakt med «flere sentrale personer» i Odd lørdag morgen, men har heller ikke fått noe svar. Avisen har derimot vært i kontakt med en kilde tett på Nornes, som kan fortelle at treneren er i sjokk over beskjeden.
– Dette kom som et sjokk for Jan-Frode. Han er skuffet og forbannet over måten dette er håndtert på, sier den anonymiserte kilden til TA.
Ifølge skiensavisen var Nornes forespeilet en annen rolle i klubben da han fikk beskjeden om at han ikke fikk fortsette som hovedtrener, noe han hadde reagert sterkt på. Nornes bestrider oppsigelsen han har fått, og skal også ha kontaktet advokat.
Skienslaget har lagt bak seg en svak sesong i Eliteserien. Fra å holde stand i vårsesongen, dabbet Odd av utover høsten. Nornes' gutter endte til slutt på en skuffende 13. plass, og hadde helt fram til den nest siste runden en teoretisk mulighet til å ende på kvalik. Med 33 poeng berget derimot Odd Eliteserie-plassen.
Discovery kommer tilbake med mer utover lørdagen!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame