Onsdag kom rapportene fra Sverige og Aftonbladet om at Malmö hadde siktet seg inn på Rosenborg-spissen Dino Islamovic, og at lagets trener, Jon Dahl Tomasson hadde snakket med Hareide om spissen.
Hareide sier imidlertid til avisa Nidaros at det er riktig at han har snakket med sin tidligere assistent på det danske landslaget, men ikke om Islamovic.
Eliteserien
Returnerer til Vålerenga: – Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves
8 TIMER SIDEN
– Han er ikke til salgs, er den tydelige meldingen fra RBK-treneren om Islamovic til Nidaros.
Også overfor Adresseavisen er han klar på at han planlegger 2021-sesongen med Dino Islamovic i angrepet. En spiller han mener har vist veldig stor fremgang fra i fjor, er blitt mer moden og har mange mål i seg.
– Dino er mitt førstevalg, og jeg vil beholde ham. Dino har vært veldig bra på trening. Han er blitt rappere i steget, og har trent godt hjemme i Sverige før han kom tilbake. Og slik vi spiller nå, ønsker vi egentlig kanter som kan angripe bakrommet bak ham, slik at vi får ham litt dypere i banen. Der er han god, sier Hareide til Adressa.
Islamovic selv sier at rapportene om Malmö, som han spilte for i oppveksten, er nytt for ham og at han ikke tenker på noe annet enn å være i RBK.
Islamovic gikk til Rosenborg fra svenske Östersund i januar 2020, etter at han hadde tilbragt ett år i Trelleborg. Tidligere har den svensk-montenegriske spissen spilt for Groningen i Nederland, samt Fulham og Malmö.
Rosenborgs sportssjef Mikael Dorsin avkrefter også at det er snakk om noe konkret.
– Jeg kan ikke si så mye. Jeg forholder meg bare til det som er konkret, og vi har ikke fått noe konkret fra Malmö på Dino, sier han til Aftonbladet.
Eliteserien
Bekrefter enighet: Mot norsk overgangsrekord for Glimt
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Ble hyllet etter drømmedebut: – Jeg trives best under press
10 TIMER SIDEN