Kontant Hareide-beskjed om RBK-spissen: – Ikke til salgs

Stein-Erik Stormoen

Publisert 18/02/2021 klokken 13:47 GMT+1

Svenske Aftonbladet hevder at Malmö er i dialog med Rosenborg om spiss Dino Islamovic. Det avviser Åge Hareide.

Dino Islamovic

Foto: NTB

Onsdag kom rapportene fra Sverige og Aftonbladet om at Malmö hadde siktet seg inn på Rosenborg-spissen Dino Islamovic, og at lagets trener, Jon Dahl Tomasson hadde snakket med Hareide om spissen.
Hareide sier imidlertid til avisa Nidaros at det er riktig at han har snakket med sin tidligere assistent på det danske landslaget, men ikke om Islamovic.
– Han er ikke til salgs, er den tydelige meldingen fra RBK-treneren om Islamovic til Nidaros.
Også overfor Adresseavisen er han klar på at han planlegger 2021-sesongen med Dino Islamovic i angrepet. En spiller han mener har vist veldig stor fremgang fra i fjor, er blitt mer moden og har mange mål i seg.
– Dino er mitt førstevalg, og jeg vil beholde ham. Dino har vært veldig bra på trening. Han er blitt rappere i steget, og har trent godt hjemme i Sverige før han kom tilbake. Og slik vi spiller nå, ønsker vi egentlig kanter som kan angripe bakrommet bak ham, slik at vi får ham litt dypere i banen. Der er han god, sier Hareide til Adressa.
Islamovic selv sier at rapportene om Malmö, som han spilte for i oppveksten, er nytt for ham og at han ikke tenker på noe annet enn å være i RBK.
Islamovic gikk til Rosenborg fra svenske Östersund i januar 2020, etter at han hadde tilbragt ett år i Trelleborg. Tidligere har den svensk-montenegriske spissen spilt for Groningen i Nederland, samt Fulham og Malmö.
Rosenborgs sportssjef Mikael Dorsin avkrefter også at det er snakk om noe konkret.
– Jeg kan ikke si så mye. Jeg forholder meg bare til det som er konkret, og vi har ikke fått noe konkret fra Malmö på Dino, sier han til Aftonbladet.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame