Populære sporter
All sport
Vis alt

Innrømmer å ha «misbrukt» Molde-stjerne: – Får betale prisen nå

Oppdatert 30/05/2021 klokken 16:02 GMT+2

Björn Bergmann Sigurdarson er ute på ubestemt tid. Molde-trener Erling Moe innrømmet at spissen får betale prisen for Europa-kampene.

Björn Bergmann Sigurdarson

Foto: Getty Images

OSLO/MOLDE (Discovery):
Björn Bergmann Sigurdarson har ikke vært på banen siden innhoppet i 1. runde mot Kristiansund i årets sesong av Eliteserien, og trolig blir det en liten stund til spissen ikler seg Molde-drakten igjen.
Ifølge Romsdals Budstikke sliter spissen med ryggen og i verste fall kan det ende med operasjon. På mandag skal han til spesialist for å få svar.
– Jeg vet ikke hva jeg kan si rundt dette, men jeg gikk igjennom den samme operasjonen i 2015. Jeg frykter ikke at sesongen skal ryke, uansett om det blir operasjon eller ikke, sier spissen til avisen.
Sigurdarson var på banen for Molde i Europa-kampene mot Hoffenheom og Granada i vinter. Da han kom tilbake til Molde startet problemene.
I et intervju med Discovery tidligere i uken innrømmet Molde-trener Erling Moe at spissen nok er ute for en lengre periode, og at probleme kan ha kommet etter å ha vært på banen i Europa-kampene.
– Han er nok ute en periode. Vi vet ikke helt hvor lenge Jeg tror jeg misbrukte ham litt da vi spilte i Europa, sa Moe.
– Han var kanskje ikke helt klar?
– Nei, han hadde ikke spilt mye, og det var lenge siden han hadde spilt. Jeg hev han innpå og han gjorde en fantastisk jobb. Det får vel han betale litt av prisen nå.
Sett denne?
picture

Tiki-taka-tendenser på Jæren: – Drømmemål!

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame