• Mandag kl.18.00: Se medaljekampen mellom Vålerenga og Rosenborg på Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
TRONDHEIM (Eurosport):
Rosenborg har hele tre spillere i forsvarsrekka på utgående kontrakt, som er ferdig i Rosenborg til nyttår, dersom de ikke kommer til enighet.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Det betyr at det kan komme store utskiftninger i Åge Hareides defensive rekke inn mot neste sesong. De tre det gjelder er Vegar Eggen Hedenstad, Pa Konate og Tore Reginiussen.

Tror ikke han blir i Rosenborg

En som ganske sikkert er ferdig er Eggen Hedenstad. Når Eurosport snakker med han etter trening på kunstgresset på Ranheim virker det ikke som det blir noen forlengelse på backen.
– Slik det ser ut nå så ligger det ikke an til det akkurat. Da hadde man vel blitt enige på et litt tidligere tidspunkt. Når man har kommet godt ut i desember så er det vel ting som tyder på at det blir noe annet, sier han.
Backen har spilt mye for Rosenborg denne sesongen og står med 16 kamper fra start og to innhopp. Det er kun Reginiussen som har spilt mer i forsvarsrekka.
Hedenstad har bekledd både høyre- og venstrebacken i Trondheim, men hvor han drar videre har han ikke bestemt seg for.
– Vi har sagt at hvis det skulle dukke opp noe som er spennende så vil absolutt vurdere det. Utenlands eller innenlands er vi ganske åpne på, sier han.
Siden han er inne i siste halvår av kontrakten kan han snakke med andre klubber, men forteller at det er agenten som styrer med eventuell interesse, og at det ikke er noe på trappene akkurat nå.

Venstreback signerte

Fredag ble det klart at Jonathan Augustinsson hadde signert for Rosenborg, noe som gjør veien til en backplass vanskeligere.
Det er også usikkert hva som skjer med nåværende venstreback, Konate, som ble hentet i september. Ifølge Nidaros skal en av hans tidligere klubber, Malmö, være interessert i 26-åringen.
Hovedtrener, Åge Hareide, ønsket ikke å gå inn på kontraktene til spillerne sine, men henviste til sportssjef, Mikael Dorsin. Han har ikke besvart Eurosports henvendelser.
Artikkelen fortsetter etter videoen:

Mener topplagene har sviktet i innspurten

Kapteinen ikke bestemt seg om fremtiden

Også kaptein, Tore Reginiussen er i tenkeboksen rundt sin fremtid i Trondheim.
– Det er ingen konklusjon hverken den ene eller andre veien foreløpig. Fokuset er på å komme oss gjennom sesongen på best mulig måte å vise oss fra en helt annen side enn de siste kampene. Så skal vi lande fremtiden etter det, sier han.
Midtstopperen som har vært en bauta i klubben, siden han kom i 2012 har rukket å fylle 34 år, og sier at han ikke ser for seg mange år igjen på toppnivå før skoene legges på hylla.
Han har også trukket seg fra landslaget for å slippe yngre krefter til. Om dette er hans siste sesong har han heller ikke bestemt seg for.
– Jeg har sagt før at det er usikkert, og det er enda usikkert, men jeg ønsker ikke å si så mye om det nå. Det er fremdeles kamper som gjenstår, så vi gjør det ferdig først så får dere nok vite mer etter hvert, forteller han,
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09