• Lad opp til det viktige toppoppgjøret mellom Vålerenga og Rosenborg mandag fra klokken 17:30 på Eurosport Norge og Dplay. Sikre deg tilgang her!
Den svenske sidebacken Adam Andersson (24) skal være svært nære en overgang til Rosenborg. Spilleren, som har spilt i Allsvenskan-klubben Häcken siden 2015, meldes klar for trønderne av både Adresseavisen og svenske Fotbolldirekt, men klubben selv har enda ikke bekreftet overgangen.
Avisen skriver at de sitter på opplysninger om at Andersson, som kan bekle både venstre- og høyrebacken, kommer til å bli RBK-spiller. Fotboll Direkt skriver at partene skal være enige om en muntlig avtale.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Åge Hareide roser 24-åringen.
– En god back, som kan spille på begge sidene. Han er absolutt spennende, så gjenstår det å se om det er mulig å få til, sier Rosenborg-trener Åge Hareide til Adressa.
Saken om at Andersson ser ut til å slutte seg til RBK kommer kun noen få dager etter at trønderne sikret seg venstreback Jonathan Augustinsson fra Djurgården.
  • Les mer om Rosenborgs kjøp av Jonathan Augustinsson her.
Både Pa Konate og Vegar Eggen Hedenstad er ut til forlate Lerkendal etter sesongen, og det er derfor ventet at Hareide fortsetter å forsterke på sidebackene. Adam Andersson kan bekle begge sidene, men har stort sett spilt venstreeback for Häcken denne sesongen.
– Nå skal jeg bruke de neste ukene til å tenke meg om. Jeg har ikke stengt døren for å forlenge med Häcken heller, så vi får se, fortsetter Andersson til Adressa.
PS: Mandag kveld tar Vålerenga i mot Rosenborg på Initility Arena. Lad opp til kampen direkte fra klokken 17:30 på Eurosport Norge og Dplay.
Sett denne?

Hyller Glimts stikk til Rosenborg: – Helt på sin plass

Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09