Populære sporter
All sport
Vis alt

Han er ny Fagermo-assistent

Jonathan Nielsen

Oppdatert 13/02/2020 klokken 13:57 GMT+1

Kenneth Dokken er Vålerengas nye assistenttrener.

Kenneth Dokken, Notodden

Foto: Eurosport

Det melder klubben på sin nettside.
Dokken har skrevet under på en kontrakt som strekker seg over tre år. Han har de siste åtte årene vært hovedtrener i Notodden.
Den tidligere Fagermo-eleven var ikke i tvil da han ble forespurt jobben.
– Jeg synes det er smigrende når en sånn trenerkapasitet på vegne av en så stor klubb som Vålerenga tar kontakt. Det passet veldig godt inn i hva jeg ønsket å gjøre nå: Å komme inn i en klubb med rikt team med bredt kompetansespekter, og i en klubb jeg føler er på vei opp og fram. Vi skal spille en spillestil som er veldig kjent for meg. Summen av alt gjorde valget veldig enkelt, sier Dokken til klubbens nettside.
Sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigsten er tydelig på at det var viktig å få inn en assistent som kjenner Fagermo og hans spillestil.
– Vi har ønsket å få inn en assistent som kjenner Dag-Eilev og hans spillestil fra tidligere, og som samtidig har erfaring som spiller på toppnivå. Kenneth har etter spillerkarrieren skaffet seg stor erfaring i fra norsk toppfotball gjennom sine 11 år som hovedtrener på A-lag. I samme periode har han tatt trenerutdanning, hvor han så sent som i januar i år avsluttet sin Pro-lisens utdanning, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til klubbens nettside.
Dokken har tidligere spilt for blant andre Sandefjord, Strømsgodset, Odd, HamKam og Hønefoss.
Sett denne?
picture

Komplett forvirring rundt arenanavn: – Spør du meg, så spør jeg deg

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame