Foto: Srdan Mudrinic
Aalesund melder på sin hjemmeside tirsdag at arbeidsforholdet med Jordon Mutch avsluttes.
Eliteserien
En av ekspertene vraker Ohi på sitt «Årets lag»: – Kan nesten trekke lodd
EN TIME SIDEN
– Jordon sin rolle i laget har ikke blitt slik verken vi eller han selv tenkte etter at han pådro seg en skade rett før seriestart i juni. Vi har derfor kommet frem til at det beste for begge parter er å avslutte arbeidsforholdet, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland i en pressemelding sendt ut fra klubben.
28-åringen kom til klubben før sesongen, men pådro seg en skade før seriestarten. Dermed ble det med en kamp for engelskmannen i Eliteserien for denne gang.
Mutch, som blant annet tidligere har spilt for Crystal Palace i Premier Legue, hadde opprinnelig kontrakt med klubben ut året.
– Jeg vil takke alle i og rundt klubben. AaFK er en fantastisk klubb, og alle involverte får den til å fungere bra. Det beste for klubben er å fokusere på neste år og slippe til de yngre spillerne. Jeg har hatt en fin tid i Ålesund og ønsker klubben alt godt, sier han selv.
Aalesund ligger på bunnen av tabellen med kun syv poeng etter 18 spilte runder. Neste kamp er mot Rosenborg søndag 27. september klokken 18.00. Kampen kan du se på Dplay og TVNorge.
Sett denne?

Dette sier TIL-treneren om Espejord-returen: – Det vet jeg ingenting om!

Eliteserien
Viking signerte angrepstalent fra Bryne
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Skeptisk til Rosenborgs «plan B»: – Gambling på høyt nivå
4 TIMER SIDEN