Populære sporter
All sport
Vis alt

Skår i gleden for Godset: Parr sendt til sykehus etter kneskade

Oppdatert 15/07/2020 klokken 21:18 GMT+2

Jonathan Parr fikk seg en smell da han lagde straffespark kun fem minutter før full tid. Like etter seieren over Mjøndalen ble backen sendt til rett på sykehus.

Jonathan Parr

Foto: Scanpix

– Han fikk en vridning i kneet og har vondt, så han er sendt til sykehus for videre undersøkelser, sier Godset-lege Marianne Olsson om Jonathan Parr sin smell kun noen minutter før slutt.
Samtidig som at Godset-tilhengerne jublet hemnigsløst utenfor Marienlyst stadion etter seieren over Mjøndalen, var det flere som sendte sine lykkeønskninger i retning sykebilen som sto plassert kun metere fra den mørkeblå euforien.
Med en arm opp fra båren, hilste Jonathan Parr til Godset-fansen som takk for støtten før han ble trillet inn i sykebilen. Ifølge Marianne Olsson er det for tidlig å si noe om skadeomfanget til den rutinerte forsvarsspilleren.
– Det er vanskelig å si på slike kneskader, så vi får se i morgen. Nå skal han ta røntgen og MR, så får vi bare se, sier Godset-legen til Eurosport.
Strømsgodset vant onsdagens derby etter scoringer av Moses Mawa og Lars-Jørgen Salvesen. Markus Nakkim satt inn reduseringen etter det nevnte straffesparket.
Se hva Moses Mawa sa til Eurosport etter at seieren over Mjøndalen var et faktum.
picture

Målscorer Mawa roser lagkameratene: – Gutta spiller som noen kjemper i dag

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame