Både iTromsø og Nordlys har onsdag meldt at 39-åringen har hatt et nytt med klubben, etter at han før nyttår også snakket med styrelederne Astrid Strandbu og Stig Bjørklund.
Nordlys skriver at han i dag har hatt et om lag to timer langt møte med klubbens hovedtrener Gaute Helstrup.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
2 TIMER SIDEN
Til avisen bekrefter TIL-treneren at de var innom mulighetene for Gamst Pedersen som en del av spillerstallen i klubens Eliteserie-comeback, og at de diskuterte en eventuell rolle for den tidligere England-proffen både som spiller nå og en annen rolle i klubben på sikt.
– Vi skal følge dette opp og se om det kan bli en match i år, eller om det er noe mer på et lenger perspektiv. Det hadde vært veldig artig hvis vi får det til å klaffe, sier Helstrup.
Morten Gamst Pedersen har foreløpig ikke besvart Eurosports henvendelse.
Men til Nordlys bekrefter også han at mulighetene diskuteres, både som spiller nå og at han kan bidra i klubben på andre områder senere.
– Det var en fin prat, der vi snakket om fotball, klubben, utvikling og litt andre ting. Det var en givende og trivelig prat, der det var to som er glad i fotball. Det er jo å spille fotball man vil, og å være med på å bidra for klubben, sier han til avisen.
I desember ble det kjent at erkerivalen Bodø/Glimt hadde kontaktet den tidligere landslagshelten med tanke på en mulig rolle inn mot talentarbeidet i Nord-Norge.
Avskjeden hans med Tromsø kom etter nedrykkssesongen. Da avgjørelsen ble tatt var Gamst klar på at han mente prosessen kunne vært håndtert bedre.
Etterpå takket han nei til blant annet Eliteserie-klubben Sandefjord, og endte opp med spill i Alta forrige sesong.
Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
I GÅR PÅ 16:33