Flo, som nå er ansatt i Chelsea, med ansvar for klubbens utleide spillere, spilte selv i Brann i 1996 og 1997-sesongen.
– Jeg har en jobb jeg liker godt. Men det er en av de mest spennende jobbene i Norge, sier Flo til Eurosport tirsdag kveld.
Eliteserien
Sandstø med stikk til ekspert: – Det handler ikke om «i», det handler om fotball
12 TIMER SIDEN
Siden 2012, da han la opp for andre gang etter et kort comeback i Sogndal, har Flo bodd og jobbet i London. Først som ungdomstrener i Premier League-klubben han selv spilte 149 kamper for, før han etter hvert fikk stillingen han innehar nå.
Der har han jobbet med spillere som blant annet Callum Hudson-Odoi, Tammy Abraham og Mason Mount, som alle i skrivende stund er involvert i Chelseas Champions League-oppgjør mot Atletico Madrid. To av dem på banen, og den tredje på benk.
– Jeg ville ha tatt praten hvis Brann tok kontakt, men jeg må understreke at jeg er veldig glad i jobben min i Chelsea, sier han videre, før han også minner om at Jamal Musiala, som akkurat har scoret 2-0 for Bayern München i den andre Champions League-kampen tirsdag kveld, også en del av Chelseas akademi.
Ryktemøllen har gått varm siden det mandag ble klart at Rune Soltvedt er ferdig som sportssjef i Brann.
Flere tidligere spillere har de seneste dagene lansert sine kandidatur. I VG snakket Paul Scharner varmt om klubben han forlot i 2006, og til BA kunne Seyi Olofinjana fortelle at en match med Brann igjen ville vært helt perfekt.
Også i supporternes fora snakkes det varmt som den ene og andre med betydelig antall kamper for Brann.
Etter mandagens pressekonferanse på Brann Stadion, var klubbens daglige leder klar på at Brann ville bruke tid på å finne den rette kandidaten til jobben.
– Denne stillingen i Sportsklubben Brann er veldig attraktiv, og det er ingen grunn til å begrense oss til å lete lokalt. Vi må tenke stort, sa Vibeke Johannesen da.
Se Indre bane her!

Soltvedt-exit, Helland-feber og Botheim til Glimt

Eliteserien
Perlevolley: Her sjokkerer han Aker stadion
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
NFF bekrefter: Eliteserie-kamp utsatt
19 TIMER SIDEN