Saken oppdateres!
Eurosport erfarer fredag ettermiddag at Start-spiller Eirik Wichne har skrevet under på en treårsavtale med Sarpsborg 08. 23-åringen forlater dermed Sørlandet etter seks år i kristiansandklubben.
Nettavisen skrev om saken først.
Eliteserien
Merker flere LSK-endringer siden ankomsten – vil bygge videre på ny kultur
20 TIMER SIDEN
Sarpsborg 08 skal ha ønsket backen lenge, og nå ser det altså ut til at Sarpsborg 08 har fått på plass Eirik Wichne i Solbyen.
Wichne er en av flere spillere som sitter på kontrakt ut 2020. I tillegg til den tidligere Mandalskameratene-backen er også Mathias Bringaker, Erlend Segberg, Espen Børufsen og Christian Bolaños på utgående kontrakt i Start.
– Wichne er en solid back. Han har temoet og egenskapene til å utfordre en mot en, og han er helt klart en spiller som fortsetter karrieren i Eliteserien neste år, sa Joacim Jonsson i denne ukens Indre bane.
Sportssjef i Sarpsborg 08 Thomas Berntsen ønsker ikke å si noe til Eurosport om Eirik Wichnes angivelige ankomst til Sarpsborg.
Eurosport møtte Eirik Wichne onsdag denne uken, men 23-åringen ønsket ikke å lette noe på framtidssløret. Han ble samtidig konfrontert med Joacim Jonssons uttalelse om at Wichne uansett fortsetter i Eliteserien 2021 – uavhengig om Start holder seg eller ikke.
Se intervjuet med backen her.

Konfrontert med ekspert-uttalelse: – Jeg hører ikke på Indre bane

Eliteserien
Takker alle i og rundt LSK etter ny kontrakt: – Lyst til å betale tilbake
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Årets spiller-nominert: - Kanskje vanskelig å komme utenom han i Bodø
I GÅR PÅ 12:51