Populære sporter
All sport
Vis alt

Ferdig i Start etter seks år – skal ha signert for Eliteserie-klubb

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 18/12/2020 klokken 17:40 GMT+1

Start-spiller Eirik Wichne forlater sørlandsklubben etter seks år. Backen er enig med Sarpsborg 08 om en treårsavtale.

Eirik Wichne

Foto: Eurosport

Saken oppdateres!
Eurosport erfarer fredag ettermiddag at Start-spiller Eirik Wichne har skrevet under på en treårsavtale med Sarpsborg 08. 23-åringen forlater dermed Sørlandet etter seks år i kristiansandklubben.
Nettavisen skrev om saken først.
Sarpsborg 08 skal ha ønsket backen lenge, og nå ser det altså ut til at Sarpsborg 08 har fått på plass Eirik Wichne i Solbyen.
Wichne er en av flere spillere som sitter på kontrakt ut 2020. I tillegg til den tidligere Mandalskameratene-backen er også Mathias Bringaker, Erlend Segberg, Espen Børufsen og Christian Bolaños på utgående kontrakt i Start.
– Wichne er en solid back. Han har temoet og egenskapene til å utfordre en mot en, og han er helt klart en spiller som fortsetter karrieren i Eliteserien neste år, sa Joacim Jonsson i denne ukens Indre bane.
Sportssjef i Sarpsborg 08 Thomas Berntsen ønsker ikke å si noe til Eurosport om Eirik Wichnes angivelige ankomst til Sarpsborg.
Eurosport møtte Eirik Wichne onsdag denne uken, men 23-åringen ønsket ikke å lette noe på framtidssløret. Han ble samtidig konfrontert med Joacim Jonssons uttalelse om at Wichne uansett fortsetter i Eliteserien 2021 – uavhengig om Start holder seg eller ikke.
Se intervjuet med backen her.
picture

Konfrontert med ekspert-uttalelse: – Jeg hører ikke på Indre bane

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame