VALLE (Discovery):
Nok en gang har den engelske klubben Leeds United kommet på banen for å se på mulighetene til å hente Vålerenga-keeper Kristoffer Klaesson til balløya. Spekulasjonene om en mulig overgang til den tradisjonsrike klubben blusset allerede opp sommeren 2020, og et drøyt år senere kan en igjen lese om Klaesson i engelske aviser.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sæter-show på Lerkendal
19 TIMER SIDEN
Nettavisen, som skrev om den ferske interessen først, sitter med opplysninger om at Leeds har konkretisert interessen for den norske 20-åringen denne sommeren.

– Da kommer jeg på besøk

Til samme avis i 2011 uttalte daværende Odd-trener Fagermo at det kun var én klubb som kunne få han til å forlate skiensklubben, nemlig Leeds United.
Leeds-tilhengeren vet hva han hadde gjort om hans nåværende førstekeeper, Kristoffer Klaesson, hadde endt opp i Premier League-klubben.
– Hvis han blir solgt til Leeds, så kommer jeg til å være veldig stolt selvfølgelig. Da skal jeg iallfall over for å besøke han. Han og Bielsa (hovedtrener Marcelo Bielsa, journ.anm), understreker en smilende Fagermo til Discovery onsdag.
Vålerenga har en høyinteressant periode foran seg, med blant annet to kamper mot belgiske Gent i Conferece League-kvalifiseringen i løpet av juli. Med sportslig suksess er det også naturlig med utenlands interesse på flere av VIF-spillerne, forklarer Fagermo.
– Ja, det er interesse for spillere nå. Absolutt, svarer VIF-treneren til Discovery, før han fortsetter:
– Det er har spesielt vært interesse rundt Kristoffer (Klaesson) og Aron (Dønnum), i tillegg til litt på Ivan (Näsberg). Det er det bare å regne med når VIF har blitt den toppklubben den skal være. Vi har mange spennende spillere har nå, og vi har samtidig fått vekk spillere som ikke var salgbare, så nå spiller vi med langt flere som har et salgspotensiale. Da blir det interesse.

Ikke hørt noe

Kristoffer Klaesson har spilt for A-laget til Vålerenga siden han ble hentet opp fra VIF U19 i 2016. Den 20 år gamle målvakten står med 38 aldersbestemte landskamper for Norge.
Klaesson sier selv at han ikke har fått med seg interessen.
– For å være ærlig med deg, så har ikke jeg hørt noe om interesserte klubber. Jeg har halvannet år igjen på kontrakten med Vålerenga, og forholder meg til den, sa Klaesson til Nettavisen tirsdag.
Til helgen reiser Vålerenga til Haugesund for å kjempe om tre nye poeng i toppstriden. Den kampen ser du på discovery+ fra klokken 18!
Sett denne?

På treningsleir i «Norges Marbella»: – Helt strøkne forhold

Eliteserien
Kaptein Henriksen om Sæter: – I dag får han lov til å ta seg en kald en
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Spøkefulle Sæter: – Det var veldig kjedelig. Må finne meg en annen idrett
20 TIMER SIDEN