Populære sporter
All sport
Vis alt

Fagermo bekrefter Näsberg-exit: – Han er ferdig her

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 02/05/2022 klokken 16:28 GMT+2

Overfor Dagsavisen bekrefter VIF-trener Dag-Eilev Fagermo at midtstopper Ivan Näsberg ikke fortsetter i klubben etter at kontrakten løper ut i sommer.

Ivan Näsberg

Foto: NTB

  • Se Sandefjord - Vålerenga søndag klokken 18:00 på discovery+
Ivan Näsberg, som den siste tiden har blitt koblet til den greske storklubben PAOK, er ferdig i Vålerenga innen få måneder. Det bekrefter Fagermo til Dagsavisen like etter mandagens trening på Valle.
– Ivan har sagt definitivt nei til å bli i Vålerenga. Det fikk vi beskjed om i dag (mandag). Han er ferdig her, sier Fagermo til avisen.
Discovery har prøvd å komme i kontakt med sportssjef i Vålerenga Joacim Jonsson, men foreløpig ikke fått noe svar der.
Den greske avisen Gazetta skrev i slutten av april at PAOK, som er godt inne i avslutningsfasen av sesongen i Hellas, har Ivan Näsberg som førstevalget inn portene etter sesongen. Avisen skriver at en av grunnene til at 26-åringen er øverst på listen skal være at han både kan spille stopper og venstreback, i tillegg til at han kan komme gratis i august.
Med unntak av et kort låneopphold i svenske Varbergs BoIS har Ivan Näsberg tilbragt hele karrieren i Vålerenga. 26-åringen står med totalt 141 kamper i VIF-trøya.
Sett denne?
picture

Knutsen: – Tror vi skal være veldig ydmyke for tilbakemeldinger som ikke er så positive

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame