Ifølge HA skal altså de to klubbene være enige om pris.
«HamKam skal ha krevd fire millioner i kompensasjon for Rekdal og Frigård. Kjetil Rekdal hadde en klausul i kontrakten sin (400.000 kroner), mens Geir Frigård ikke har noen klausul i sin kontrakt, som gjelder ut neste sesong», skriver avisen.
Eliteserien
Har slått tilbake etter Molde-tapet: – Bodø/Glimt er ikke friskmeldt
8 TIMER SIDEN

– Elendig håndtert av RBK

Rosenborg skal ha gått med på å betale en sum i underkant av det HamKam krever.
– Det blir dyrt for RBK når hovedtreneren i utgangspunktet kostet 400 000 kroner, så ender det med fire millioner. Rosenborg hadde ikke noe valg her, det var ufravikelig å få med Frigård til Trondheim, sier Discoverys ekspert Joacim Jonsson.
– Nok en gang viser det seg at Rosenborg starter med spar ess på hånden og ender med kløver to. Dette er elendig håndtert av RBK, som vanlig, legger han til.
Discovery har prøvd å komme i kontakt med styreleder i Rosenborg Ivar Koteng, men har foreløpig ikke fått noe svar.
Ifølge TV 2 presenteres trenerduoen for Rosenborg mandag.

Ville beholde Frigård

Det har over noen dager vært usikkert om HamKam-assistent Geir Frigård tar følge med Kjetil Rekdal til Trondheim. Nå kan det derimot se ut som at begge blir en del av RBK-teamet fra og med neste sesong.
Discovery snakket med en av HamKams nøkkelspillere Aleksander Melgalvis for få dager siden, og han hadde i det minste håpet at Geir Frigård kunne rykke opp som hovedtrener på Hamar - om Rekdal tok over Rosenborg.
– Jeg håper vi kan beholde ham. For min del kan Geir gjerne bli hovedtrener. Han er godt likt i hele gruppa og flink på feltet. Han har jobbet tett sammen med Kjetil i halvannet år nå, og helt sikkert lært mye. Da slipper også vi som klubb og spillergruppe å begynne helt på nytt, sa han til Discovery fredag.
Discoverys ekspert Joacim Jonsson mener HamKam har håndtert dette bra.
– HamKam har håndtert dette på en bra måte, men nå starter jakten på et ny trenerduo. Det kan bli en interessant prosess, sier han.
Eliteserien
Hyller lagkompisens pasning: – Han valgte plutselig å bli David Beckham
I GÅR PÅ 19:24
Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
27/06/2022 PÅ 13:59