– Jeg forventet at jeg også skulle bli permittert, så jeg ble overrasket da jeg fikk beskjeden, sa Kevin Krygård til Eurosport forrige uke, da det ble klart at han var en av fem spillere klubben valgte ikke å permittere.
Tre av spillerne (Ibrahima Wadji, Benjamin Källmann og Alexander Ammitzbøll) slapp permittering fordi de ikke hadde opparbeidet seg rett til dagpenger. For de andre to – Krygård og Mikkel Desler – handlet det om at de var attraktive for andre, og at FKH fryktet at andre klubber ville forsøke å hente dem under permitteringstiden.
Eliteserien
Dårlig skadenytt for nøkkelspillere
I GÅR PÅ 17:00
FK Haugesunds sportssjef, Eirik Opedal, som selv er delvis permittert, bekrefter overfor Eurosport at det har vært stor interesse rundt Krygård i vinter.
– Jeg kan bekrefte at vi har hatt flere bud på ham, men jeg vil ikke si fra hvem eller hvor mange. Men interessen har vært stor, røper sportssjefen.
Ifølge Eurosports kilder er Stabæk en av klubbene som har vært interessert i Krygård, og klubben skal ha lagt inn bud på 19-åringen før koronakrisen.

Ønsker å få inn 2-3 spillere

– Det kan jeg ikke kommentere. Jeg vet at det har vært interesse for Kevin, men utover det må du snakke med klubben hans, sier Krygårds agent, Sverre Mauseth, når han blir konfrontert med opplysningene.
Men daglig leder i FKH, John Harald Log, ønsker ikke si noe om den konkrete saken og svarer slik i en tekstmelding: «Har ingen kommentar».
Heller ikke avtroppende sportssjef i Stabæk, Inge André Olsen, ønsker å kommentere.
– Med tanke på klubb og navn på spillere vi er ute etter, vil jeg aldri gå ut og kommentere det. Men det jeg kan si er at vi ønsker å få inn 2-3 spillere før sesongstart, for å ha en konkurransedyktig stall, og vi ønsker å kjøpe unge, norske spillere, sier Olsen, som starter i sin nye jobb som sportssjef i Aalborg 1.april.
Sett denne?

Dette savner duoen mest fra Viking-tiden

Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
20/09/2021 PÅ 19:00
Eliteserien
Bernt oppsummerer: – Kan ikke begynne å påstå at folk lyver
20/09/2021 PÅ 13:18