Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-konkurrent med bud på Krygård

Gunnhild Toldnes

Publisert 24/03/2020 klokken 17:28 GMT+1

FKH har mottatt flere bud på Kevin Krygård og valgte derfor å la være å permittere ham i frykt for at han ville bli snappet opp av en annen klubb. Ifølge Eurosports kilder er Stabæk en av dem som har prøvd seg på unggutten.

Haugesund og Krygård

Foto: Scanpix

– Jeg forventet at jeg også skulle bli permittert, så jeg ble overrasket da jeg fikk beskjeden, sa Kevin Krygård til Eurosport forrige uke, da det ble klart at han var en av fem spillere klubben valgte ikke å permittere.
Tre av spillerne (Ibrahima Wadji, Benjamin Källmann og Alexander Ammitzbøll) slapp permittering fordi de ikke hadde opparbeidet seg rett til dagpenger. For de andre to – Krygård og Mikkel Desler – handlet det om at de var attraktive for andre, og at FKH fryktet at andre klubber ville forsøke å hente dem under permitteringstiden.
FK Haugesunds sportssjef, Eirik Opedal, som selv er delvis permittert, bekrefter overfor Eurosport at det har vært stor interesse rundt Krygård i vinter.
– Jeg kan bekrefte at vi har hatt flere bud på ham, men jeg vil ikke si fra hvem eller hvor mange. Men interessen har vært stor, røper sportssjefen.
Ifølge Eurosports kilder er Stabæk en av klubbene som har vært interessert i Krygård, og klubben skal ha lagt inn bud på 19-åringen før koronakrisen.

Ønsker å få inn 2-3 spillere

– Det kan jeg ikke kommentere. Jeg vet at det har vært interesse for Kevin, men utover det må du snakke med klubben hans, sier Krygårds agent, Sverre Mauseth, når han blir konfrontert med opplysningene.
Men daglig leder i FKH, John Harald Log, ønsker ikke si noe om den konkrete saken og svarer slik i en tekstmelding: «Har ingen kommentar».
Heller ikke avtroppende sportssjef i Stabæk, Inge André Olsen, ønsker å kommentere.
– Med tanke på klubb og navn på spillere vi er ute etter, vil jeg aldri gå ut og kommentere det. Men det jeg kan si er at vi ønsker å få inn 2-3 spillere før sesongstart, for å ha en konkurransedyktig stall, og vi ønsker å kjøpe unge, norske spillere, sier Olsen, som starter i sin nye jobb som sportssjef i Aalborg 1.april.
Sett denne?
picture

Dette savner duoen mest fra Viking-tiden

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame