Populære sporter
All sport
Vis alt

Eikrem-beskjeden som gjør Molde-fansen urolige

Espen Blaker

Oppdatert 11/07/2020 klokken 00:59 GMT+2

Etter fjorårets seriegull var Magnus Wolff Eikrem bestemt på at han var kommet for å bli i Molde. Nå åpner 29-åringen døren for et nytt utenlandseventyr.

Magnus Wolff Eikrem

Foto: Scanpix

  • Se Haugesund - Molde på Dplay og Eurosport Norge lørdag kl. 18:00. Få tilgang her!
MOLDE (Eurosport):
Molde-fansen pustet lettet ut da Magnus Wolff Eikrem, etter sin fantastiske 2019-sesong, forsikret dem om at han så seg ferdig med utenlandseventyrene, og at det nå var Molde som gjaldt.
Men etter å ha fortsatt storspillet i starten av 2020-sesongen, er det ikke like betryggende ord Moldes midtbanemaestro kommer med etter onsdagens treningsøkt på Aker Stadion.
– Du har herjet i Eliteserien i to år nå – er du fortsatt der at du er helt ferdig med utlandet, og har bestemt deg for å bli i MFK?
– Jeg har jo egentlig sagt siden jeg kom hjem at jeg har kommet for å bli. Men samtidig...du vet jo aldri. Plutselig får du et tilbud du ikke kan si nei til, sier Eikrem til Eurosport.
– Nå er jo planen å være her da, jeg skrev vel under for fem år når jeg kom tilbake, så jeg har jo tre og et halvt år igjen, smiler Molde-profilen.
Og om det riktige tilbudet skulle komme, vil heller ikke klubben stå i veien for 29-åringen.
– Vi er en klubb som er bygget på at vi skal rekruttere og selge. Det ligger i forretningskonseptet. Kommer det inn tilbud som passer økonomisk og sportslig for alle parter, så ligger det i konseptet at vi må vurdere det. Det gjelder alle spillere, sier Molde-trener Erling Moe til Eurosport.
Siden returen til rosenes by sommeren 2018 har Eikrem levert tall helt ulikt noe annet tidligere i karrieren. Den påfølgende høsten ble det 12 målpoeng på 14 kamper, før fjorårssesongen endte med 19 målpoeng på 25 kamper.
Til nå denne sesongen står det mange mener er Eliteseriens beste spiller med fire målpoeng på seks kamper.
Før det hadde midtbanemaestroen varierende suksess i sine fem år utenlands. Sist var 29-åringen i MLS-klubben Seattle Sounders, hvor han etter en periode med varierende spilletid ble enig med klubben om å avslutte samarbeidet.
Før USA-oppholdet var Eikrem nære på å signere for Molde, men ønsket seg helst utenlands. Siden hans første opphold i hjembyen har playmakeren også vært innom Heerenveen, Cardiff og Malmö. Sistnevnte var den eneste klubben hvor han virkelig bemerket seg med to gode sesonger.
Nå gjenstår det å se om Eikrem, som blir 30 i august, har et nytt utenlandsopphold i seg, eller om Molde får beholde sin midtbanejuvel ut 2023.
picture

Spillerrådet: Livet som syndebukk, Pellegrino og utfrysing og Glimt-hyllest

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame