• Se Strømsgodset-Rosenborg på TVNorge og Dplay fra 18.00 søndag.
Søndag kveld leder Åge Hareide Rosenborg i en Eliteserie-kamp for første gang, etter at han vant seriegull med klubben for nesten 17 år siden.
Motstander er Strømsgodset.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Disse elleve starter for Rosenborg i bortekampen, i det Eurosport.no antar er en 4-2-3-1-formasjon istedenfor en helt ren 4-3-3:
André Hansen - Erlend Dahl Reitan, Tore Reginiussen, Even Hovland, Vegar Eggen Hedenstad - Anders Konradsen, Per Ciljan Skjelbred - Gjermund Åsen, Kristoffer Zachariassen, Samuel Adegbenro - Torgeir Børven
Dermed starter Anders Konradsen sin første kamp siden 31. juli. Også André Hansen og Per Ciljan Skjelbred er tilbake etter skadeproblemer. Unguttene Edvard Tagseth og Emil Konradsen Ceïde er henvist til benken. Der sitter også Julian Faye Lund, Gustav Valsvik, Dino Islamovic, Carlo Holse og Filip Brattbakk.
I nyeste episode av «Trenerhjernen» snakker Hareide i et lengre intervju om det mye omtalte 4-3-3-kravet blant fansen i Trøndelag.
– Jeg kom jo hit etter at Eggen sluttet. Jeg var første treneren som tok over etter Eggen. Du ble fortalt at vi skulle spille slik og slik. Jeg hadde studert Rosenborg veldig nøye og de hadde et ferdig lag jeg bare kunne ta over. Vi bare pyntet litt på det og fikk enda bedre spillere inn, justerte litt og vi vant og vant, sier Hareide.
– Dette med Eggen-fotball og Rosenborg ... det er fint nok og flott, det. De hadde en fantastisk tid. Men fotballen endrer seg hele tiden, og du må være med på endringen.
Se hele «Trenerhjernen»-episoden her!

Se hele episoden: Trenerhjernen Åge Hareide

Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43