Populære sporter
All sport
Vis alt

Brynhildsen klar for Molde

Oppdatert 04/05/2020 klokken 11:50 GMT+2

Ole Brynhildsen er klar for Molde fra 1. juli.

Ola Brynhildsen

Foto: Scanpix

Det skriver Molde på sine hjemmesider mandag.
Klubben har jaktet Ola Brynhildsen i lang tid og mandag ble overgangen bekreftet. 21-åringen er klar for Molde fra 1. juli 2020.
– Jeg gleder med til å spille for Molde Fotballklubb, det blir stort. Gleder meg til å møte gutta og vi kommer til å ta Eliteserien med storm i år også sier Brynhildsen til klubbens hjemmeside.
Han har signert en to- og et halvtårskontrakt med Molde. Daglig leder i Molda, Ole Erik Stavrum sier til Eurosport at de har forsøkt å kjøpe han lenge.
– Vi har prøvd å kjøpe Ola helt siden desember 2018, men har ikke lyktes. At vi nå likevel får han, er vi veldig godt fornøyde med. Vi har hele tiden hatt inntrykk av at han ville hit for å ta steget ut via Molde. Det er et naturlig steg både for han og oss.
– Vi handlet mange etablerte i fjor, så å fylle på med unge, lovende spillere har vært veldig viktig for oss i de siste overgangene vi har gjort. Nå har vi fylt på med John Kitolano, Marcus Holmgren Pedersen og Tobias Christensen – i tillegg til Ola – det er unge, lovende spillere.
Stavrum bekrefter at Molde har forsøkt å kjøpe ut Brynhildsen også i 2020.
– Vi har lagt inn flere bud i vinter i et forsøk på å få Ola hit før overgangsvinduet stengte, sier Stavrum.
Han vil ikke kommentere summer eller tidspunkt for det siste budet, men Eurosport vet fra tidligere at MFK så sent som i mars var ute etter å sikre seg Brynhildsens signatur.
– En spiller som passer godt inn, som vi tenker her i Molde FK, fin alder og videresalgs potensiale. Ola kan komme inn å gjøre en innvirkning fra dag en, målscorer, sjanseskaper og hurtig. Så skal vi være med å videreutvikle han til neste nivå, sier hovedtrener Erling Moe til klubbens hjemmeside.
Tidligere i måneden var unggutten på besøk hos Molde.
– Det var definitivt fint å ha han her. Vi har jo fulgt han i nesten to år. Det var veldig ålreit å få han hit. Så da fikk han sjekket ut forholdene og den biten, sa daglig leder i Molde, Ole Erik Stavrum til Eurosport da.
Fikk du med deg denne?
picture

Reagerer på seriestart-debatten: – Det er et sykdomstrekk

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame