Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann selger sin andre midtstopper på to dager – gjenforenes med LAN

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 12/02/2023 klokken 15:18 GMT+1

Et lite døgn etter at Brann bekreftet at Andreas Skovgaard Larsen forlater Brann til fordel for Stabæk, er også midtstopper Ole Martin Kolskogen ferdig i klubben.

Ole Martin Kolskogen og Lars Arne Nilsen i Brann-farger i 2020

Foto: NTB

22-åringen er nemlig klar for spill i Aalesund.
Kolskogen har skrevet under på en treårig avtale med Tangotrøyene, og erstatter dermed Besim Šerbečićic som tidligere i februar ble klar for bosniske FK Sarajevo.
– Det føles godt. Det har vært interesse en stund nå fra Aalesund, og det var deilig at det gikk i boks. Jeg søkte etter en ny klubb nå, hvor jeg kan få ro på meg til å ta det neste steget, og Aalesund virket som en utrolig fin klubb å gjøre det, sier midtstopperen i sitt første intervju med AaFK.

Gjenforenes med LAN

Kolskogen tok steget fra moderklubben OS Turn til Åsane i 2018, før han to år senere gikk videre til Brann. Osingen, som i fjor var lånt ut til Jerv i Eliteserien, fikk 48 kamper for rødtrøyene fra Bergen.
I Aalesund gjenforenes Kolskogen med tidligere Brann-trener Lars Arne Nilsen, som selv hentet stopperen til Brann i 2020.
– Jeg kjenner han godt fra min tid i Brann. Det er en ung og spennende U21-landslagspiller med stort potensiale. På tross av sin unge alder har han allerede mange kamper på øverste nivå i Norge. Han har stor fart og er bra med ballen. En fin type og en seriøs gutt som vil passe godt inn i klubben, sier LAN til aafk.no.
22-åringen gjenforenes også med tidligere Brann-spiller Kristoffer Barmen.

Forsvarere inn og ut

For Brann sin del, så sitter ikke sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen, stille i båten denne vinteren. Lørdag, dagen før Kolskogen-exiten, ble midtstopper Andreas Skovgaard Larsen solgt til Stabæk, mens Japhet Sery Larsen ble tidligere i år kjøpt fra Bodø/Glimt.
Også venstreback Thore Pedersen er hentet til Brann Stadion.
– Vi har stor og tøff konkurranse på midtstopperplassen, og da Aalesund kom på banen med et bud vi kunne akseptere ønsker vi Ole Martin lykke til med sin videre utvikling der, forklarer Jimmi Nagel Jacobsen til klubbens hjemmeside.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame