Fotball
Eliteserien

Bekreftet: Vender tilbake til gamleklubben

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Steffen Lie Skålevik

Foto: Eurosport

AvSondre Skandsen
06/06/2020 på 13:12 | Oppdatert 06/06/2020 på 13:21
@smskandsen

Steffen Lie Skålevik (27) signerte lørdag for Start på lån fra Sarpsborg 08.

  • Se Skålevik for Start i Eliteserien på Dplay - sikre deg tilgang her!

Låneavtalen strekker seg ut sesongen og gjør at strilen vender tilbake til klubben han var med på å sende opp fra OBOS-ligaen i 2017.

Eliteserien

Fortsatte å spille etter stygg overtråkk: – Leddbåndet fikk seg en god strekk

FOR 19 TIMAR SIDAN

Eurosport.no omtalte også saken fredag ettermiddag, da Thomas Berntsen ikke hadde noen kommentar til den potensielle overgangen som viste seg å gå i orden. Skålevik eller Stig Lillejord har ikke besvart Eurosports henvendelser.

– Jeg føler meg litt som hjemme her, og jeg ble skikkelig glad da jeg kjørte nedover til Sørlandet i går. Jeg er veldig glad for å være på plass her, sier Skålevik til IKStart.no.

Han har gode minner fra forrige gang han spilte på Sørlandet.

– Det var utrolig gøy, med en fin gruppe og masse positivitet i klubben. Alt klaffet, og jeg scoret på de fleste sjansene mine, så vi får prøve på noe av det samme nå, sier han.

Ramsland-erstatter

Denne helgen kom også nyheten om at Martin Ramsland mister deler av sesongstarten med skade. Dermed var det en svært viktig signering for den nyopprykkede klubben.

– Vi er strålende fornøyd med at Steffen ønsket sterkt å komme hit. Det var det viktigste for å få dette til. Vi er også veldig fornøyde med dialogen og avtalen vi har gjort med Sarpsborg, sier daglig leder Christopher MacConnacher til klubbens hjemmesider

Trener Joey Hardarson stemmer i:

– Vi har Martin Ramsland skadet en stund fremover og Adeleke Akinyemi er fortsatt et stykke unna kampform, så vi var sårbare på spissplassen med tanke på det hektiske programmet vi skal inn i. Steffen er en spiller klubben fulgt tett etter det fantastiske låneopphold hans her i 2017, så når det nå åpnet seg en mulighet er vi strålende fornøyd med å ha fått ham inn.

Sett denne?

Se hele intervjuet: Derfor ville Grobbelaar til OBOS-klubben

00:03:50

Eliteserien

Bytyqi sørget for poengdeling – seieren lar vente på seg for Start

FOR 20 TIMAR SIDAN
Eliteserien

Stortalent får ny kontrakt med Start

03/07/2020 PÅ 13:27
Relatert
FotballEliteserienIK StartStrømsgodset
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen