Låneavtalen strekker seg ut sesongen og gjør at strilen vender tilbake til klubben han var med på å sende opp fra OBOS-ligaen i 2017.
Eurosport.no omtalte også saken fredag ettermiddag, da Thomas Berntsen ikke hadde noen kommentar til den potensielle overgangen som viste seg å gå i orden. Skålevik eller Stig Lillejord har ikke besvart Eurosports henvendelser.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
– Jeg føler meg litt som hjemme her, og jeg ble skikkelig glad da jeg kjørte nedover til Sørlandet i går. Jeg er veldig glad for å være på plass her, sier Skålevik til IKStart.no.
Han har gode minner fra forrige gang han spilte på Sørlandet.
– Det var utrolig gøy, med en fin gruppe og masse positivitet i klubben. Alt klaffet, og jeg scoret på de fleste sjansene mine, så vi får prøve på noe av det samme nå, sier han.

Ramsland-erstatter

Denne helgen kom også nyheten om at Martin Ramsland mister deler av sesongstarten med skade. Dermed var det en svært viktig signering for den nyopprykkede klubben.
– Vi er strålende fornøyd med at Steffen ønsket sterkt å komme hit. Det var det viktigste for å få dette til. Vi er også veldig fornøyde med dialogen og avtalen vi har gjort med Sarpsborg, sier daglig leder Christopher MacConnacher til klubbens hjemmesider
Trener Joey Hardarson stemmer i:
– Vi har Martin Ramsland skadet en stund fremover og Adeleke Akinyemi er fortsatt et stykke unna kampform, så vi var sårbare på spissplassen med tanke på det hektiske programmet vi skal inn i. Steffen er en spiller klubben fulgt tett etter det fantastiske låneopphold hans her i 2017, så når det nå åpnet seg en mulighet er vi strålende fornøyd med å ha fått ham inn.
Sett denne?

Se hele intervjuet: Derfor ville Grobbelaar til OBOS-klubben

Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56