– Det er veldig deilig at alt er klart og ikke minst å være på plass i Trondheim, sier Stefano Vecchia til Rosenborgs nettsider.
Vecchia er den tredje spilleren Rosenborg har hentet fra Sverige denne vinteren.
25-åringen kommer fra spill i Sirius, og sto med 19 målpoeng i Allsvenskan i fjor. Nå skal han spille for de hvite og sorte i Trondheim.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
14 TIMER SIDEN
– Jeg har høye forventninger. Jeg vil vinne titler og hjelpe laget så mye som mulig, sier han om at han nå er RBK-spiller.
Søndag ettermiddag bekreftet RBK-trener Åge Hareide overfor Adresseavisen at Vecchia var på plass i Trondheim for å gjennomføre den medisinske sjekken.
– Han er en spiller vi har fulgt en stund, og som vi har kjempet for å få hit. Vi får tilført noe offensivt til troppen vår med ham. Det trenger vi, sier Hareide.
Klubber som Djurgården, Malmö og franske Toulouse skal ha forsøkt å hente 25-åringen, men nå ser det ut til at Rosenborg går vinnende ut av den duellen.
– Han er litt Allsvenskans svar på Philip Zinckernagel. Han er ekstremt god én mot én. Han elsker å utfordre. Mislykkes han med de fem første forsøkene, prøver han en sjette gang. Han er veldig uredd, har bra tempo og et godt høyrebein når han skjærer inn fra venstre, sier Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson.
Jonsson er samtidig spent på hvordan Vecchia passer inn i Hareides lag.
– Det skal bli spennende å se om han tåler Hareides tøffe treningsregime. Han har slitt med å tåle tøffe treninger tidligere. Ellers er det jo nå han skal bevise at han ikke er et «one season wonder», avslutter Jonsson.
Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
EN DAG SIDEN