Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet klar: – Han har kanskje råeste dødballfoten i Norge

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 24/03/2021 klokken 14:47 GMT+1

Kristoffer Larsen (29) ble presentert som Odds nye signering onsdag.

Kristoffer Larsen

Foto: NTB

Larsen, som forrige sesong spilte for Åsane, var nå kontraktsløs. I går var han på plass i Skien og trente med laget, og onsdag ettermiddag ble han presentert.
Eurosport-ekspert Joacim Jonsson mente i går at han på sitt beste er udiskutabelt god nok, men at han må begynne å stabilisere prestasjonene sine.
– Han er både og, litt himmel eller helvete. På sitt beste holder han godt nivå, med en fantastisk fot og frispark. Men det er høye fjell og dype daler og enorm nivåforskjell, mener Jonsson.
Larsen startet karrieren i Brann. Han har senere spilt for danske Lyngby (2016-18) og Sarpsborg 08 (2018-19), og han spilte forrige sesong for Åsane, hvor han scoret fire mål og la fem målgivende pasninger på 20 kamper.
– Vi er glade for å ha ham på plass. Vi har hatt ham på blokka i lengre tid, sa Odd-leder Einar Håndlykken på onsdagens pressekonferanse.
Også Odd-trener Jan Frode Nornes er glad for å få kantspilleren inn i stallen.
– Han har et høyt ferdighetsnivå, og han har kanskje den råeste dødballfoten i Norge. Nå er det på tide at han får vist fotball-Norge hva som bor i ham, sa Nornes.
Larsen har skrevet under på en kontrakt ut året.
– Jeg er glad for at vi endelig har kommet i boks. Deilig at alt er på plass, men vi må tåle trening uten kontakt noen uker framover. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Larsen ifølge NTB.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame