BEKKESTUA (Eurosport.no):
Tirsdag meldte svenske Aftonbladet at Stabæk følger nøye med på situasjonen. Han har slitt med spilletid siden cupfinaletapet mot IFK Göteborg 30. juli, og har overfor svenske medier uttrykt seg om en krevende tid i den sørsvenske klubben.
Eliteserien
Profilen vraket Eliteserie-tilbud og valgte 3. divisjon: – Veldig fornøyd
2 TIMER SIDEN
– Jeg var definitivt ikke god i cupfinalen, men at det skulle føre til at jeg ikke fikk sjansen igjen, synes jeg er rart. En spiller av mitt kaliber kan ikke sitte på tribunen og stirre hele tiden. Selvfølgelig må jeg spille, jeg er 29 år og vil gå inn og være i mine beste år, sa Antonsson til Aftonbladet i september.
Onsdag hadde Torgeir Bjarmann følgende å si om opplysningene rett etter at dagens treningsøkt var gjennomført på treningsbanen som er oppkalt etter Tobias Børkeeiet ved siden av Nadderud.
– Vi vet godt hvem det er, og har jo prøvd en fra Malmö tidligere i år. Vi har god dialog med dem fra tidligere også. Vi titter alltid på litt større klubber og hva som er mulig med spillere som har kvaliteter og kanskje ikke får den spilletiden de ønsker. Og denne Marcus Antonsson er jo i den kategorien, sier Bærum-klubbens sportslige leder til Eurosport.
– Så får vi se. Jeg leste jo at det var flere som var interesserte. Det var mye på Twitter på i hvert fall, legger han til med et smil.
Likevel bekrefter han at det er en spiller de har på blokka.
– Det er helt klart en spiller som er interessant for oss.
Marcus Antonsson står med 26 nettkjenninger på 84 kamper for Malmö. Tidligere har svensken spilt for klubber som Halmstad og Kalmar i hjemlandet, samt Leeds og Blackburn i England.
Rosenborg ble også nevnt tirsdag. Etter det Eurosport har grunn til å tro er det neppe veldig aktuelt.
Eliteserien
Viking-trener bekrefter: Tripic mister helgens kamp
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Motgangen fortsetter: – Det begynner å brenne
18/05/2022 PÅ 08:27