Foto: Kristiansund Ballklubb
Mandag formiddag bekrefter Kristiansund Ballklubb en lånevtale med Brann og Eirik Holmen Johansen. Det skriver klubben selv på sine hjemmesider.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– Eirik var vårt førstevalg etter at Sean ble skadet. Han er en erfaren keeper og revansjelysten etter en krevende sesong i fjor. Han har god rekkevidde med 201 centimeter og har sånn sett andre kvaliteter enn de to vi har i troppen fra før, sier sportslig leder Kenneth A. Leren til egen klubb.
Tidligere på dagen bekreftet Leren til Eurosport at de jobbet med å få på plass en ikke-navngitt keeper i løpet av kort tid. Like etter klokken 13 ble altså Holmen Johansen bekreftet klar for KBK.

Keeper-konkurranse

Tidlig i forrige uke pådro Sean McDermott seg en skade i hånden, noe som gjør at han blir satt ut av spill i rundt tre måneder. Lørdag meldte at Holmen Johansen nærmet seg en overgang til nordmøringene, og nå har det altså blitt en realitet.
– Med Seans skade og betydning for klubben, laget og jakten vi har hatt på ny keeper, synes jeg også det er viktig å understreke at vi har en god og skadefri keeper i Serigne. Det som har vært viktig for oss, er å ha to som kan gi hverandre konkurranse og at vi har et alternativ ved skader og suspensjon. Nå blir det opp til Eirik og Serigne å kjempe om plassen mellom stengene, sier Kenneth A. Leren.
– Med signeringen i boks, har vi et godt keeperteam på plass. Vi har allerede en god keeper i (Serigne Mor) Mbaye, så det blir en naturlig konkurranse der.
Til Eurosport tidligere på dagen snakket Leren om viktigheten av å sikre seg en ny sisteskanse før serieåpningen mot Rosenborg tirsdag.
– Det var viktig, men enda viktigere å få på plass en keeper når det er et såpass tett kampprogram fremover, erkjente Kenneth Leren.

– Veldig spennende

Med Ali Ahamada inn portene i Bergen, så det mørkt ut for spilletiden til Holmen Johansen i 2020. Nå kan det se ut til at pipen har fått en annen lyd for den tidligere Sandefjord-spilleren.
– Dette blir veldig spennende og jeg gleder meg til å spille for Kristiansund. Dette er veldig bra løsning for meg, og det kjennes veldig bra å være ønsket her i Kristiansund, sier keeper Eirik Holmen Johansen.
Det har ikke lyktes Eurosport å få en kommentar fra sportslig leder i Brann Rune Soltvedt.
Sett denne?

Dette sier den nye Brann-keeperen om konkurransen i laget

Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38