Populære sporter
All sport
Vis alt

Kapteinen avfeier langtidsskade: Utelukker ikke spilletid mot Odd

Oppdatert 22/06/2020 klokken 18:58 GMT+2

VIF-stopper Jonathan Tollås Nation sliter fortsatt med stivhet i kneet, men fnyser av snakket om at han er ute i en lengre periode. Nå kan sunnmøringen være tilbake allerede mot Odd.

Jonatan Tollås Nation, Vålerenga

Foto: Eurosport

Under Eurosports Fotball Direkte-sending søndag kveld brukte fotballekspert Bernt Hulsker flere superlativer for å beskrive viktigeten av å ha Jonathan Tollås Nation inne i Vålerenga-laget.
Nation var ikke med mot Stabæk, og til Eurosport erkjente Dag-Eilev Fagermo at midtstopperen ikke vil klare å henge med på det tette kampprogrammet fremover.
– Nå skal ikke vi selvfølgelig ikke snakke for meget om dette her, men at han må hvile allerede i runde to er egentlig alarmerende for Jonatan, sa Hulsker i sendingen.

Stiv i knærne

Dagen etter 2-2-kampen mot bæringene på Intility, var Jonathan Tollås Nation i prat med Eurosports utsendte på Valle. Der dysset stopperen selv ned alvorlighetsgraden på skaden.
– I går kom kampen litt for tidlig for meg. Det er litt for tidlig i sesongen å ta for store sjanser, men jeg er klar til onsdag eller søndag, bekrefter Tollås Nation.
– Så du er ikke langtidsskadet på noe som helst vis?
– Nei. Jeg har vært litt stiv i knærne etter Sarpsborg 08-kampen, men det er egentlig ganske naturlig. Jeg har vært ute lenge med skade og har ikke spilt så mange kamper, så når jeg først er i gang reagerer kroppen litt, svarer 29-åringen.
Se intervjuet med Tollås Nation her. Saken fortsetter under videoen.
picture

Tollås Nation: – Litt for tidlig i sesongen for å ta de store sjansene

Lytter til kroppen

Før kampen mot Stabæk var Fagermo klar på at Nation mest sannsynlig ikke makter å spille med enn én kamp i uka.
– Jeg tror nok vi må innse at én kamp i uka noenlunde er der Tollås er per dags dato, sa Fagermo til Eurosport.
Også Tollås Nation bekrefter at han er nødt til å trappe opp før han er 100 prosent tilbake for hovedstadsklubben.
– Ja, det kan godt være at det kun blir én kamp i uka fremover. Jeg håper å kunne bidra i alle kamper, men det er viktig å lytte til kroppen. Hvis jeg ikke holder mer enn det, så får vi gjøre det en periode iallfall, sier han.

Klok av skade

Midtstopperen er tydelig på at han har jobbet litt i oppoverbakke den siste tiden.
– Man har gått gjennom et kjør tidligere, gått på Voltaren og smertestillende, og kommet seg gjennom kamper, men så sier det pang på et eller annet tidspunkt, forklarer Tollås Nation.
– Jeg glad for at Dag-Eilev viser forståelse for at han ikke ville ta noen sjanser han heller, legger han til.
Eliteserie-kampene kommer på rekke og rad, og allerede søndag kan du se Dag-Eilev Fagermos retur til Skien, når Odd og Vålerenga barker sammen på Skagerak arena. Kampen ser du på Eurosport Norge og Dplay fra klokken 20:30. Sikre deg tilgang her.
Sett denne?
picture

Ekspertene med dønn ærlig VIF-analyse – dette svarer kapteinen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame