Arnór Smárason har blitt testet i forkant av alle kampene så langt denne sesongen, men islendingen er fortsatt ikke klar for å delta for fullt på Lillestrøms treninger.
Eurosport.no møtte han på feltet i påskesolen, der han trente alternativt ved siden av resten av laget.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33
– Vi ser en bedring steg for sted. Nå er vi i den fasen at jeg kan være her ute å kjenne litt på ballen, så det er okey, sier han.

Tålmodighet

Skaden som har holdt han unna i sesonginnledningen er en overbelastning i scenen over kneet, forteller han selv.
– Det har tatt litt lenger tid enn forventet, og det handler som sagt bare å ha litt tålmodighet med en sånn skade, men før eller senere så kommer jeg til å være påm ballen igjen, sier han.
LES OGSÅ: Fagermo om RBK-ledelsen: – Kan ikke snu i døra
– Er det frustrerende og ikke få være med å bidra?
– Ja, selvfølgelig er det det. Det var ikke dette jeg håpet på og jeg ønsket å være med fra start. Det gjelder å ikke forhaste seg også og det gir meg en god mulighet til å jobbe med andre ting, forteller han og trekker frem fysikken og kondisjonen som ting han jobber ekstra med i skadeperioden.

– En viktig brikke

Lillestrøm har hatt en brukbar start på sesongen. Én seier, én uavgjort og ett tap er fasiten og kanarifuglene er plassert trygt midt på tabellen.
Hovedtrener Jørgen Lennartsson forteller at han gleder seg til å få Smárason tilbake i fjorårsslag.
– Det er en veldig bra person, en veldig erfaren spiller, og en viktig brikke i vårt offensive og defensive spill. Spesielt er han en link mellom midtbane og angrep, og det er et spillpunkt vi bruker veldig mye i mellomrommet, som er hans aller største egenskaper, sier Lennartsson.
Neste kamp for Lillestrøm er hjemme på Åråsen. På mandag kommer nemlig et Molde-lag, som fikk en tøff opplevelse mot Bod/Glimt, på besøk til kanarifuglene.
Den kampen kommer trolig for tidlig for Smárason.
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23