SKIEN / OSLO (Eurosport.no):
I påskesola i Skien er det en sprudlende og opplagt Dag-Eilev Fagermo, som virkelig har fått sving på sakene i starten av årets Eliteserie, som møter Eurosport.no. Det ble seier hjemme mot Brann i premieren, etterfulgt av 1-1 på Lerkendal, før Kristiansund ble slått 2-0 hjemme i runde tre.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Etter oppgjøret mot Rosenborg var det delvis skuffelse å spore i Odd-leiren, etter at flere av telemarkingene mente de burde fått med seg mer enn det ene poenget. Det ene poenget, er imidlertid alt RBK har, etter å ha tapt for Bodø/Glimt og Stabæk i de to andre kampene.
– Jeg tror Rosenborg kommer. De har spilt på to dårlige baner. De skal for så vidt være glade for at det var dårlig bane på Lerkendal, hvis ikke hadde vi slått dem, men jeg tror de kommer. Jeg er ikke bekymret for det. Jeg har tippet dem som seriemestere, og det tror jeg fortsatt at de blir, sier Fagermo til Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:
Han selv har fått se sin gamle spissjuvel Torgeir Børven virkelig våkne til liv og banke inn scoringer på løpende bånd. Laget hans ser bedre ut enn på lenge, etter å ha vært gjennom et aldri så lite generasjonsskifte og et litt annerledes og hardere treningsregime.
I Trondheim sliter fjorårets seriemester voldsomt med å spillet til å sitte under sin nye trener, Eirik Horneland.
– Hvordan er det å stå i det, som trener, når det stormer?
– For så vidt gjør det det fra media, og kanskje fra enkelte supportere, men nå så jeg at supporterformannen gikk ut og ville roe det. De har hatt lignende seriestarter før. Og samtidig kan jo ikke en ledelse, som har lagt 4-3-3 og Rosenborgs spillestil gjennom mange år vekk og satser på noe helt annet, så kan ikke de snu i døra etter noen kamper. De må stå last og brast, hvis ikke har ledelsen et stort forklaringsproblem.
En del av disse tankene er ting han deler med Stabæks sportssjef Inge Andre Olsen. Han sa dette om stå i Norges største klubb før de to lagene møttes på Nadderud søndag:
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38