Begge de Rosenborg-spillerne har slitt med hamstringen etter kampen mot Maribor onsdag. Nå bekrefter trønderne på Twitter at de to er ute til lørdagens kamp mot Tromsø. Medisinsk koordinator, Haakon Schwabe, har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser fredag.
Det dårlig nytt for RBK - som kjemper om en plass i gruppespillet i Champions League - samtidig som de kan blande seg inn i toppen igjen av Eliteserien.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Saken fortsetter under Twitter-meldingen:
Eurosports fotballekspert Tor Ole Skullerud mener både Tore Reginiussen og Anders Konradsen har vært blant de beste spillerne den siste tiden, og mener RBK er nødt til å få de på beina igjen til en Champions League-playoff.
– Jeg klarer ikke å se at Rosenborg skal knote det til mot Maribor til uken og de kommer til å klare seg uten de to til uken, men de bør være tilbake om en ukes tid til playoffen. De kan være forskjellen på avansement eller ikke. Konradsen synes jeg har vært en av de beste spillerne til Rosenborg i denne perioden hvor de har hatt stor fremgang. Reginiussen er den soleklare lederen i fireren bak. Det er svært viktig å få begge på beina igjen til de kampene, sier Skullerud til Eurosport.no.
– Jeg blir ikke overrasket om Horneland roterer litt på laget nå. Mot Tromsø kan jeg godt se for meg at Yann-Erik de Lanlay og Pål André Helland kommer inn.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Etter en sterk rekke i sommer med seks seiere på de siste åtte kampene kan Rosenborg for alvor blande seg inn i en tetstrid igjen i høst. Trønderne ligger sju poeng unna medaljeplass og er elleve poeng bak Molde som troner på toppen av tabellen.
Skullerud ønsker ikke å avskrive RBK helt i en gullkamp.
– Jeg mener at de fortsatt har en sjanse, det er en liten mulighet. Samtidig så ser jeg Molde, og hvilken form og forfatning de er nå. Derfor tror jeg, som jeg også sa før sesongen, at Molde kommer til å ta det til slutt. Rosenborg er nødt til å vinne nærmest hver eneste helg fremover og den kampen mot Tromsø på lørdag er en klassisk hverdagskamp.
– Nå kommer de til kamp i Eliteserien etter å ha vært ute og fått en god opplevelse. De møter Tromsø og dette er hverdagen. Da stilles det stor krav til profesjonalitet og at de klarer å snu hodene kjapt. De har bare ett valg og det er å vinne de kampene, ellers faller de helt ut. Det blir ikke enkelt å ta igjen forspranget, selv ikke til Bodø/Glimt og Odd. Det er flere gode lag i toppen.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53