Mjøndalen - Brann: 2-1
Forrige oppgjøret mellom de to lagene endte 0-0 på Brann Stadion. Mjøndalen har generelt en god statistikk i møtene med Brann og slik skulle det også gå i dagens kamp.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
Syv viste minuttene da Mjøndalen satte inn sitt første mål. Stian Aasmundsen fikk ballen foran mål og klinket den i nettet til stor begeistring for hjemmepublikummet.
Men ledelsen var kortvarig, for etter 19 minutter utlignet Brann ved Daouda Bamba. Noe som betydde at lagene gikk til pause på stillingen 1-1.
– De ledet 1-0 og jeg synes ikke vi hadde en god start, men vi kom tilbake. Det er det som er viktig for laget, for selvtilliten. Så andre omgang skal vi starte slik, med mer fokus og å følge kampplanen, sa målscorer Bamba i pausen.
Men det gikk ikke Branns vei etter pausen. Rett før timen var spilt gikk Mjøndalen igjen i ledelsen. Vetle Dragsnes skjøt fra 25 meter og ballen traff ryggen til Taijo Teniste før den gikk i mål over Håkon Opdal.
– Det var deilig. Nå har jeg ikke hatt en mål for Mjøndalen siden jeg kom, så det var på tide. Mål er mål uansett, så det var deilig å se den gå inn, sa Dragsnes etter kampen.
Se intervju med Dragsnes og Vegard Hansen her. Saken fortsetter under:

Skuffelse og glede

Mjøndalen presset på og kom til flere store sjanser, men flere mål ble det ikke på Consto Arena. Noe som gjorde at Mjøndalen fikk med seg tre poeng.
Veton Berisha var klar i sin sak da han fikk spørsmål om hva han synes om kampen:
– Elendig!
– Hva er du mest irritert over?
– At vi ikke spiller, at vi ikke klarer å slå de. Det er et lag vi skal slå og det er helt elendig, utdypet han.
Se hele intervjuet med Berisha her. Saken fortsetter under:
– Det er aldri en god følelse å tape, det er alltid en dårlig følelse. Men det skjedde i dag, så vi er nødt til å se fremover. Vi må tenke på neste uke og ha en god treningsuke og så kjører vi igjen, sa Bamba etter kampen.
På den andre siden var det en meget fornøyd Mjøndalen-trener som møtte Eurosport etter kampen.
– Dette var selvfølgelig fantastik deilig. Jeg synes vi vinner fortjent også. Veldig glad for andre omgangen da vi spiller bra, vi skapte mye sjanser og vi kunne fått 3-1 og burde fått 3-1, sa en smilende Hansen etter kampen.
Neste kamp for Mjøndalen er mot Kristiansund søndag 25. august kl. 18.00, mens Brann møter Tromsø.
Se høydepunktene fra kampen her:
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21