• Se Tromsø - Mjøndalen søndag 4. august kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss. Sikre deg tilgang her!
Både Julian Faye Lund og Mathias Eriksen Ranmark har begge låneavtaler med Mjøndalen som avsluttes 5. august.
Men til tross for at det er halvannen uke til låneavtalene går ut, forteller sportssjef Kenneth Karlsen til Eurosport at det fortsatt ikke er noe som er avklart rundt keepersituasjonen i klubben.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
– Vi er i dialog med begge keeperne og begge klubbene, men det er ikke noe som er avklart. Sannsynligvis drar Mathias tilbake Molde. Det er stor sannsynlighet for at det skjer, men det er fortsatt uavklart med Julian, sier Karlsen til Eurosport.
Faye Lund har voktet buret for bruntrøyene i ti kamper siden han kom til klubben.
– Julian har gjort det veldig bra, så det er naturlig å tenke at det hadde vært en fin løsning for oss. Men det er opp til ham og Rosenborg.
Siden begge lånekontraktene går ut i starten av august, tror Karlsen at en avgjørelse er nært forestående.
– Vi har låneavtaler som går til 5. august, så jeg vil tro at i månedsskiftet juli/august så vil det komme en avgjørelse.

Keeper-skader

George Bokwe brakk benet i en treningskamp mot Sandefjord før seriestart, og fikk beskjed om at han kom til å miste hele sesongen. I tillegg har Sosha Makani vært ute på grunn av et ødelagt korsbånd. Nå håper Karlsen at Makani vil bli klar til etter ferien.
– Han nærmer seg, vi må se litt hvor fort det går. Hvis han får noen gode treningsdager de nærmeste ukene, så kan det bli bra. Vi får se litt hvordan det går. Han er nesten med for fullt nå, sier Karlsen til Eurosport.
– Hvis ikke han blir klar, blir dere litt bekymret da?
– Vi har uansett Julian til Tromsø-kampen, så vi er ikke noe bekymret for det. Men etter det, hvis det viser seg at Makani ikke blir klar og de to (Faye Lund og Eriksen Ranmark) drar hjem, da må vi finne ut av noe. Men vi er som sagt ikke bekymret.
Mjøndalen ligger på en 11. plass på tabellen etter halvspilt sesong. De møter Tromsø i den første kampen etter en kort ferie.
Du kan se Tromsø mot Mjøndalen søndag 4. august kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss.
Sett denne?
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01