– Det blir litt spesielt. Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det. Det må ha vært i 2. divisjon da jeg spilte i Strindheim og de møtte Ranheim da. Det blir litt rart, men når dommeren blåser går jeg uansett inn i en boble for å få tre poeng. Da blir det ingen forskjell.
Det sier Kristoffer Løkberg før møtet med gamleklubben Ranheim - en klubb han har spilt for siden 2011 inntil han flyttet til Bergen i vinter.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57
Der har han funnet seg til rette i Brann-laget og åpnet målkontoen mot Tromsø forrige helg. Uten at han helt husker målfeiringen der han banket løs mot klubbemblemet.
– Jeg husker ikke helt hva som foregikk etter den scoringen. Jeg gjorde kanskje det. Det er noen supportere som reiser land og strand rundt som fortjener en deilig feiring etter en scoring.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Men selv om han har åpnet målkontoen merker han at det er forskjeller på Brann og Ranheim. Konkurransen hos rødtrøyene er større og Løkberg har måtte finne seg i å sitte litt på benken denne sesongen. Selv merker han at konkurransen er stor.
– Det er noe helt annet for meg. Jeg er vant med å være i førsteellveren fra 2. januar til 1. desember. Måten man jobber på trening, så blir det litt sånn at de samme spiller sammen på hver treningsøkt. I Ranheim satte vi opp høyresiden og venstresiden sammen på hver eneste økt. Relasjon med meg, Aslak Fonn Witry og Øyvind Storflor den var god, fordi vi øvde hver eneste dag sammen. Da blir det litt forskjell til Brann hvor konkurranen er så skarp. Det byttes mer fra kamp til kamp ut i fra hvem man møter. Da er det ikke på samme måte like gode og innarbeidede relasjoner, sier Løkberg, og fortsetter:
– Det varierer ut i fra hva Lars Arne føler at han har behov for inn mot den kampplanen han har lagt. Det er ikke helt slik at hvis jeg skal starte, så må den andre starte. Det er mer at Lars Arne klekker ut sin kampplan og ser for seg hvilke spillertyper han trenger.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 KLOKKEN 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 KLOKKEN 18:21