Scanpix

Haugesunds nøkkelspiller må operere

Haugesunds nøkkelspiller må operere

24/10/2019 13:34Oppdatert 24/10/2019 13:46

Haugesunds Fredrik Pallesen Knudsen må opereres i nærmeste fremtid.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport
  • Se Haugesund - Strømsgodset søndag 27. oktober kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss. Sikre deg tilgang her!

22-åringen har slitt med den trøblete skaden en stund og har hatt problemer med å finne årsaken.

Nå ser det ut som om han kan ha fått svar på skaden.

– Jeg har gjennomført undersøkelser som viser at jeg har en fortetning i hovedpulsåren i benet som har gjort sitt til at jeg kun har hatt 40% av vanlig blodsirkulasjon. Den har sannsynligvis oppstått etter et slag mot benet eller en strekk som har leget seg selv og siden gjort at jeg har fått kjenne det straks jeg har tråkket skikkelig til på banen, sier Pallesen Knudsen til klubbens hejmmeside.

Dette betyr at han må gjennom en operasjon i nærmeste fremtid. Han forteller videre at han fortsatt er med å trener med spillerne frem til han kjenner at det stivner i leggen.

Pallesen Knudsen har ikke vært på banen siden møtet med Stabæk 4. august. Han prøvde seg litt i en treningskmpa mot Velje tidligere i måneden, men etter ni minutter p banen måtte han gi seg. FKHs fysioterapeut Ørjan Sørhus sa da til avisen at 23-åringen sannsynligvis ikke kommer tilbake i løpet av denne sesongen.

Sett denne?

Video - Runde 26: Derbyfeber, Erling Moes RBK-kritikk og indere erobrer Viking

01:20:57